Benim yaklaşık 4 5 yıllık artık yerleşmiş beyaz çatlaklarım var ne yazık ki ergenlik zamanında sivilcelerimi kurutayım diye kullandığım o kurutucu sabınlar jellerden sonra vücudumu nemlendirmeyi akıl edememem çatlaklara neden oldu sivilceler gitti çatlaklar geldi. Beyaz oldukları için bir işe yaramayacağını düşündüğümden herhangi bir şey uygulamadım ancak yeni kırmızı çatlaklarım oluştuğunu görünce en azından onları erken safhada önlemek için bişeyler yapayım dedim uzun uzun araştırdıktan sonra lierac phytolastil serum (jel önlemek için serum oluşmuş çatlakları tedavi etmek için öneriliyor) aldım ve kullanmaya başladım 12 gün oldu çatlaklarım geçti gitti diyemem ama henüz kırmızı olan çatlaklarımın derinliği baya azaldı beyazlar da çok daha iyi görünüyor diyebilirim bugün kabinde kıyafet denerken farkettim bir mutlu oldum eve gelip hemen lierac sürmek istedim
serumun etkilerini 20 gün sonra göstereceği söyleniyor ve tam sonuç için 40 gün sabah akşam kullanmak gerekiyormuş sonrasında da günde bir kere olmak üzere kullanmaya devam edilmesi öneriliyor fiyatı biraz pahalı 145 liraya aldım ben ve en fazla 15 gün dayanacak gibi duruyor biraz maliyetli ama işe yaramaya devam ederse değer