libya canavarı mı oldun libyana :)
Aman da aman libyanacımmma en güzel canavar sen olurdun sanırım...keşiflerini bize de anlat meraklandım bak şimdi ...nasıl geçiyor günlerin trıpolıde ..hazıran sonunda tekrar gıdıcem ama bingaziye o zaman gelısmelerı eklerım yıne :)
Merhaba libyanam;öncelikle djeylina ya maşallah diyelim...okusun büyüsün de annesine yetişsin oralarda ...bu gidişimde diil ama bı snrkılerde mıssrate ve trıpolıden ızlenımlerımde olabılır :)senden izlenımler ve gorsellıkler de beklıyoruz bu arada....opuyorum senı ...şekıllerı bulamadım[
:roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:
ben de senıı cıcıma.s./QUOTE]
ya hiç bir şeylerini yemedım içmedım desem yerıdır walla ınan abartmış olmam...damak zevklerı cok farklı bana hıc uymadı cok zorlandım kaldıgım surede..sen nasıl yapıyosun marketlerde turk urunlerını bulabılıyormusun rahatlıkla ?turkıyeye gelebılıyormusun sıklıkla?yada trıpolıye yakın tunus var dı dımı gıdıyormusun ?ben gezmeyı bıraz fala mı sevıyorum ne dır :) ve cok da rahat dolaşamadım açıkcası tesetturlu dıılım ondanmıdır cok guzel buldular gozlerını mı alamadılar bılmıyorum :))şaka bı yana tabıde...resmı evlılıgımız onumuzdekı ay gerceklesıyor canım :) bılmem belkı cok ılerde yerlesırım bıngazı sahılıne yakın bır yerde ınzıvaya mı cekılsem dermişim yada trıpolıye mı gıderım yada dunyanın baska bır yerımı olur sımdılık burdayım bakalım bılmıyorum tabı...zaman ne gosterır...hayırlısı dıyelım :)
Tariflerine bakmaz olurmuyum hiçç bakıyorum canım tebrıklerımı sunuyorum maharetlı ellerıne :)cokacimcoook
evet damak tadı turk yemeklerını hıc bır yerde bulamıyosun malesef markete girmiştim ama hıc dıkkat etmedım urunlerın markasına o anda o yuzden sordum rahatlıkla bulabılıyomusun lıbyanam oralarda dıye aaa dedım ayran ne guzeldır dıye bı hevesle aldıgımı ve ılk yudumda bıraktıgımı hatırlıyorum soylemesı ayıptır o bıle uymadı :) aklıma geldı o yuzden ayranı faklıysa sütü de faklımıdır ki diye ...neyseki şanslısın trıpolıdesın daha gelısmıs bır yer dır...her gün uçus var nerdeyse ..bende oyle yeni yeni arapcayı ögrenıyorum işte okumayı yazmayı söktüm bıde konusabılsem :roflol:çat patta anlıyorum ...ben de cezayır fas tunus ve mısır a gıtmeyı ıstıyorum ınsallah gercı bana kalsa dunyayı da gezerım, honkong a gıttım ayyy yokkk o taraflar hıc uymadı hıc haz almadım açıkcası....gel gel dugune etnık bır dugun olcak :)) hurmalar yaşmı olcak dalında mı yoksa kurusundan sıralı mı yapcaksın :))sositososito
iNŞALLLAH libyanam her daim mutlu huzurlu bır yuvamız olur....İNŞALLAH seninde mutlulugun bir ömür boyu sürer....
AYYY burda sut urunlerı guzel degıl ya hanunam:Ayranı yogurdu peynırı sevmıyoruz pek kı ben tuzlu sert yaglı peynır hasstasıyım burada ımkansız ya bulmak Turkıyeden kım gelse bıze peynır zeytın getırıyorlar: Esımın arkadasları elemanları..Bılıyosun burada ıtalyan kulturu cok hakım peynırler hep mozarella permesan rıcotto falan onlar da guzel ama hergun hergun bayıyıooo nerde ooo cıtır cıtır sımıtler bembeyaz turkısh whıte cheese ler aha haa: Gecen gun sımıt aserdım benım bu asermeler omrumun sonuna kadar bıtmıcek sanırım hamıs falan degılım ama:roflol: sımıt yaptım evde ılk defa fena olmadı hanışakkıdı Pısmanıye cekmıstı bı kere de Izmıtlıyım yaa:asigim: cekme hellva yaptım solemesı ayıp super oldu aynı pısmanıye..
Bır de saolsun annemler halamlar teyzemler kım var yok her defasında bısıler yollarlar bıze tr den Kucuk prenses ıcın..K valıdemler Kayserılı ordan da bol bol malum gıdalar:roflol: off acıktım yaa...
Canım bır ara Dubaıye gıtmeyı dusunuyorduk ıs ıcın sımdı de ISVEC bakalım hayırlısı tabı sımdı degıl...
Dayım denızcı dunyayı fethettı kac kere Çini seviyor ya sık sık gıdıyorlar benım bı antıpatım olustugu ıcın onlara karsı aman aman Almım:roflol: şaka tabı hepımız kardesız:icecream:
Tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın cıcımmm Allah Teala kımsenın yuvasından AŞKI huzuru eksık etmesın...