libyanacım adını bi söle banaaaa:)
aynı fikirdeyim ben zaten cok asıgım askıma onunla her yer cennet bana ev kötü mötü farketmez bana cocuk yapmıcam zaten tr ye döndüğümüzde düsünüorum Allah izin verirse:)
göz kuruluğu var da bende göz ilacı getircektim canım ya:)
inşaat mühendisi kocacım:) inşallah şirket verir ev canım ya:) ben sana telefonumu veririm gelmeden şubat sonu gib orda olurum belkiiiiiiiihihoyyyt
canım saat farkı var mı burayla libya arasında?denize falan girebilir miyiz?giyim kuşam nasıl?ya zaten ben normal bi tipim tshirt kot da ne biliiyim hani hiç bilmeediğim bi yer ya o acıdan soruorum calısırım bende evde sıkılırım :) burda saat su an 20:13 bu arada
libicim selam canım valla bende bazen bu düzenimi bırakıp gitmeye korkuorum daha dogrusu alıskanlıkları mesela 8 senedir petrol şirketinde calısıyorum evim işime yakın aile yanımda falan fialn:)
ama düşününce askımın yanında olacam hayatı beraber paylasıcaz bu süper bi duygu insanlar neler yasıyo ya hem bambaska bi yer kültür degişik ya ..
Allah herkesin gönlüne göre versin ben cok mutluyum valla hayatı güzelce yasıcaz inşallah..
LİBYANACIMMMM İSMİNİ Bİ SÖLE YAAAAAAAAAAAAAAAAsenağlama,
ha bu arada ayıp olmazsa libyana orkid falan var mı ya
lıbyanam sende trıpolı resımlerıne ekle bızlerde trıpolı yı gorelım bıraz ...ehlıyet konusunda haklısın bıngazı de kı trafık kesmekes dı walla evet ıstanbul da en azından bı duzen var ne kadar akmasada orda duzen yoktu gercı trıpolı daha yogundur ama daha duzenlıdır dıye aklımdan gecırmıstım ama yanılmısım zannedersem :)
Teşekkürler libyana
Ekleyım hanunam ama ben genelde face calısıyorumkaydirigubbakcemile3
Yanı suratlarını ıfadelerını cekıyorum ınsanları..sengözlerimebaksanab
Trıpolı nın manzarası falan pek cekmedım vıdeoya kaydettım ama...
Foto hastasıyım ben yauvv...
Bı bakayım elımde ne var ne yok...