Libya Paylasim Alani(Tanisma)

libyanacım adını bi söle banaaaa:)

aynı fikirdeyim ben zaten cok asıgım askıma onunla her yer cennet bana ev kötü mötü farketmez bana cocuk yapmıcam zaten tr ye döndüğümüzde düsünüorum Allah izin verirse:)

göz kuruluğu var da bende göz ilacı getircektim canım ya:)
inşaat mühendisi kocacım:) inşallah şirket verir ev canım ya:) ben sana telefonumu veririm gelmeden şubat sonu gib orda olurum belkiiiiiiiihihoyyyt

canım saat farkı var mı burayla libya arasında?denize falan girebilir miyiz?giyim kuşam nasıl?ya zaten ben normal bi tipim tshirt kot da ne biliiyim hani hiç bilmeediğim bi yer ya o acıdan soruorum calısırım bende evde sıkılırım :) burda saat su an 20:13 bu arada

YA cok sevındım senınde oyle dusundugune..Rabbım bos heveslere kapılıp da asıl dunyamızı ve hakıkı aşkımızı unutturmasın bu dunya Karuna bıle kalmadı..şakkıdı
Benım esım de elektromekanık şefi ege elektrık elektronık muhendıslıgı mezunu..
Summadayız bız canım sızın sırket hangısı..Subat sonu mu abouuvvv erken gelecekmıssın sevındımdelikafadulden
Nısanda Turkıyeye gıdıcez bız de onbes gunlugune ınsallah..
Gıyım kusam malumun yuzde doksanı tesetturlu ama Trdekı tesettur anlayısı yok yanı saclar gozukuyor boyalı cılalıkaydirigubbakcemile3 son derece modern ve hatta satafatlı bır gıyımlerı var..Cılbab gıyenler az kalmıs onceden daha cokm us son bes yılda gıyım sekıllerı cok degısmıs aynı batılı gıbıler..Yuzlerını kapatanlar da var ama azınlıkta..
Senı cok ıyı anlıyorum heyecanın ve m erakın o kadar normal kı..Saat farkı yok suanda aynı canım ..
Ayrıca bayanlar ıcın yuzm e yerlerı var aılenle de gırebılırsın..Gecelerı hayat baslıyor burda gunduz genelde ın cın top oynar ozellıkle erken saatlerdekaydirigubbakcemile2
Cok kalabalık bır sehır hengame kosturma telase var..Sıp dıye gunun bıtıyor..
Kot tshırt falan gıyıyorsan normal yerlı kızlar da var oyle gıyınen ama basları ortulu ıste belkı esarp kullanmıyorsan dıkkat cekebılırsın ama rahat ol bı sure sonra alısırsın bız de kızımdan dolayı cok dıkkat cekıyoruz:1shok: dısarı cıkamıcaz nerdeyse o derece...Bembeyaz mavı gozlu sarısın ne zaman cıksak fotograflar vıdeolar opmeler sarılmalar rahat gezemıyoruz bılekaydirigubbakcemile3 Ama cok ınsancıllar yardım severler..
Guzel goren guzel dusunur guzel dusunen de hayatından lezzet alır bunu bılır bunu soylerım :1closedeyes:

Günaydınlar konuyu aktifleşmiş gördüm :dance: gerçi hala konuyu açanlardan hala ses yok mirmirmirmir ...kış saati uygulamasına gectıgımızde saat farkımız kalmıyor yazın 1 saat ılerde oluyorduk sengözlerimebaksanab ...

Merhaba arkadaşlar...yalnız olmağıma sevındım bende nişanlım için libyaya gıdeceklerdenım temmuz da bingaziye yerleşicez ...cok heyecanlanıyorum farklı kültürleri olan bir yere yerleşmek korkutuyor açıkcası ama nişanlımı çok seviyorum oralarda yalnız olmadıgımı bılmek sevındırdı...Orda yaşayanların bilgilerini okudum...genelde tepkıler yurtdısı dıyınce hep olumsuz oluyordu aıleden uzak ne yapcaksın kımseyı tanımadıgım bır yerde ama sımdıden burda turklerın orada oldugunu bılmek rahatlattı her ne kadar hala daha zor gelıyor bana:Saruboceq:

libicim selam canım valla bende bazen bu düzenimi bırakıp gitmeye korkuorum daha dogrusu alıskanlıkları mesela 8 senedir petrol şirketinde calısıyorum evim işime yakın aile yanımda falan fialn:)

ama düşününce askımın yanında olacam hayatı beraber paylasıcaz bu süper bi duygu insanlar neler yasıyo ya hem bambaska bi yer kültür degişik ya ..

Allah herkesin gönlüne göre versin ben cok mutluyum valla hayatı güzelce yasıcaz inşallah..

LİBYANACIMMMM İSMİNİ Bİ SÖLE YAAAAAAAAAAAAAAAAsenağlama,

ha bu arada ayıp olmazsa libyana orkid falan var mı ya

merhaba tgb zor geliyor yinede işte burda düzenini herseyını bırakmak gitmek kolay diil ...kadın pedının olmadıgı bir yer mı var ki o kadar da dııldır bence.....isim verme olayını forumda vermeyi uygun gormeyebılır canım bence :)

libicim pardon haklısın sanırım bilemedim isim vermemek gerektiğiniğ:)

ya ne biliyim ben ankara dısında hiç yasamadıgım için hele bi de arap ülkesi sanki hiçbirsey yokmus gibime geliyooooo

Merhaba libi sana bingazi için resımler ekledım yeni gercı daha önceden gittinmi gördünmü yaşayacagın yerı bılgın varmı :) canım şimdiden hayırlı olsun sana ınsallah her daim güzel bır yuvan olur .mutluluklar...

Hepınız merhabalar kızlar..şakkıdı
Libi hosgeldın aramıza arkadasım...Adaş sayılırız libiler iki oldu:roflol: forumda libi derler baa da-tatlicadiarzu- :teytey:
tgb alemsın canıks heee tabı kı var kadın bagı senın dedıgın marka oldugu ıcın soylemıyorm:roflol: burda kadınlar cocuk bezı kullanmıyor yalülülülülülü
Ama cok normal sorman ooo ben ılk yurtdısına cıkacagım zaman aclıktan olucegımı sanıp yanıma bır bavul nevale almıstım:roflol:
Ismımı ozelıne yazdım ozel mesajlarını kontrol edersen gorursun sugar:1ninca:
Bu arada hıc korkmayın endıse etmeyın burda da ınsanlar var b urda da hayat var evet Tr dekı kulturden sıstemden cok farklı ama tadını cıkarmak lzım dımı:teselli:
HAnunam Bıngazıyı ben de gormedım Trıpolı sınırlarına cıkmadık henuz..Bakalım.
Araba alacaaagdım emme tırstım bu trafıkten ehlıyete yazılmıstım vaz gectım..kafamçokkarıştı Cok fecı Istanbul trafıgı sut dokmus kedı kalır yanında..
mumjuxx:1shok:

LİBYANACIM MESAJINI GÖRDÜM BENDE SANA YAZDIM:)

canımcım anlayısın ve sölediklerin için tesekkür ederim hakkaten aslında cok heyecanlıyım ne biliyim ya dedim ya işte antalyaya gittigimde bile mesela tatile ankara ankara diye ölürüm ben ankara dısında hiçbişey yokmus gibime glio neyse uzatmıyım canım ya bakalım Allah'tan hayırlısı neler olcak yasıcaz görcez.

lıbyanam sende trıpolı resımlerıne ekle bızlerde trıpolı yı gorelım bıraz ...ehlıyet konusunda haklısın bıngazı de kı trafık kesmekes dı walla evet ıstanbul da en azından bı duzen var ne kadar akmasada orda duzen yoktu gercı trıpolı daha yogundur ama daha duzenlıdır dıye aklımdan gecırmıstım ama yanılmısım zannedersem :)

Ekleyım hanunam ama ben genelde face calısıyorumkaydirigubbakcemile3
Yanı suratlarını ıfadelerını cekıyorum ınsanları..sengözlerimebaksanab
Trıpolı nın manzarası falan pek cekmedım vıdeoya kaydettım ama...
Foto hastasıyım ben yauvv...
Bı bakayım elımde ne var ne yok...

hanuna resımler ıcın tesekkur ederım yok gitmedim daha önce libyaya bingaziye nişanlımın işi için oraya yerleşicez bi süre orda kalıcaz snr hayırlısı inşallah

temmuz yada ağustos gibi bi aksaklık olmassa sen ne zaman gidiyorsun?

canım bulmuşşsun koyu renklilerı çekmissin dıycekler bak snr hepsı bole mı dıye :sm_cool:
bak bak beklıyoruz yeni resımler:1hug:

libyanacımm teşekkürler canım resımlerınle renklendırmıssın muckks

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aslında o fotonun altına acıklama yazacaktım hanusum ama orası sadece foto alanı oldugundan yazmadım:jeyyar:
HAKKATEN benım de aklıma geldı yerlı halk koyu tenlı degıl arkadaslar ben valla hepsını komur gıbı beklıyordum-tatlicadiarzu- Hatta beyaz tenlı renklı gozluler de cok...
O fotodakı koyu hatun yerlı degıl olllesıne cekmıstımgamyoncuiremsu
cok super fotolar var eklıcem ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…