Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Selamlar ,
endişelerini anliyorum. bende nişanlıyım ve trablusta yaşayacağım, önüne gelen herkes bilip bilmeden insanın gözünü korkutuyor. insanda şüphede kalıyor. ama artık yeni bir bakış açısı geliştirdim.
' Orada yaşayanlar insan değilmi ?'
Sonuç insan sevdiği insanın yanında mutlu olur. Dünyanın en güzel yerinde yalnız olmak mı daha iyi olurdu diye de düşünmek lazım.
Artık gözümü korkutanlara sadece gülüyorum..Sonuç merak etmeyin ne İran gibi karaçarşaflılar ...ne de Suudi Arabistan gibi bayanlar tek dolaşamaz..
öyle kısıtlamalar yok ..Denize bile girebilirsin.. Yakın zamanda da Dubai gibi bir anda gelişeceği söyleniyor...
Eminim bizim ülkemizdeki yobaz ilçe ve köylerde yaşamak daha zordur ..
Sevgiyle kalın :KK66:

slm amovoce bizde trablusa gidecegiz ne bilim o kadar cok sey okudum ki kafam karisti acikcasi ve ben oraya gittigimde calisamayacagim icin nasil vakit geciririm naparim diye korkuyorum bende 5 yıldır kibristayim alistim yanlizliga orda da yaparim sanrim:KK43: ins hayirlisi olur... belki trablusta komsu oluruz:):))

takma kafana insallah hayirlisi olur.. insan ne kadar cok okur ve insanlarla konusursa kafasi o kadar karisiyor (tecrübeyle sabit !)
dedigin gibi belkide komsu oluruz ..neden olmasin :)
simdiden sansin acik olsun , kolay gelsin

merhabalar siteye yeni katıldım eşim libyaya yeni gitti. bende merak ediyorum eşim iyi ve güzel olduğunu söylüyor umarım doğrudur orda yaşayan arkadaşlar var heralde benide bilgilendirirseniz sevinirim çünkü bende gitmeyi düşünüyorum kızımın okulu bitince

meraba yasimn eşin sürekli arıyormu benim nişanlım da 3 aydır bingazide 2 haftadır aramıyo çok merak ediyorum

meraba hanuna nasılsın pek iyi değilim bildiğin gibi nişanlım 3 aydır bingazide ve 2 haftadır aramıyo çok merak ediyorum bi daha gitmesine izin vermicem bayan arkadaşalr çok zor beklemek kendine iyi bak hanuna görüşmek üzere

merhabalar mesine eşim yeni gitti ama hergün görüşüyoruz telefon ve internetle umarım sende nışanlının iyi haberlerini en kısa sürede alırsın

benim nişanlım bingazide çölün tam tepesindelermiş şehre indikleriz zaman arıyo hiç böyle aramamazlık yapmazdı .şanlısın yasemin ne güzel nişanlım bir an önce arasa içim rahalıyacak .Hem çok .Çok streslimyim ve bu bu stresimi bu çok insana yansıtıyorum işime evime.Umarım arar nişanlım.teşekkür ederim cvp ladığın için msj mı görüşmek üzere

sevgili mesine seni çok iyi anlıyorum bende olsam senin gibi davranırdım ama yinede içini rahat tut kötü haber tez gelir belkide arayabileceği bir yerde değildir birde hatlar çok kötü sürekli kesiliyor en kısa zaman da haber alman dileğiyle

günaydın yasemin dün akaşm nişanlım aradıııııııı. içim çok rahatladı sesini duydum ya yeter 5 ayımız kaldı işte .dün gece rahat bi uyku çektim yasemin içimdeki sıkıntı gitti. çok mutluyum.

merhaba mesine teşekkürler iyiyim..nişanlınız aramış daha iyisinizdir umarım...sayılı gün çabuk geçer rahat ol biraz:)kendine iyi bak görüşürüz

merhaba, libyana benim nişanlımda 3 aydır bingazide merak ediyorum oraları bahsedersen sevinirim. iş nedeniyle gitti. 5 ay sonra gelcek inşallah kib

merhaba mesine senin için çok sevindim benim eşim bingaziye yakın al-marj diye küçük bir yerde bende çok merak ediyorum gitmek istiyorum ama eşim diyorki burada sıkılırsınız fazla gelişmemiş çünkü belki yazın gideriz. günlerin senin için çabuk geçmesi dileğiyle hoşcakal

merhaba mesine ve yasemin6...evet yasamin6 eşin haklı bıngazıde kalmıstım orasından daha küçük bir yerse sıkılabılırsın ama eşim yanında olsun gerisi cennet dıyosan hiç bir yerin önemi de yok açıkçası...Türkiyenin büyük şehirleriyle kıyaslamak bıraz zor ...bingazi havalimanına gırdıgınızde cok fazla hayal kırıklıgı yaşanıyor cok itici bakımsız karsılama yeri var ..neysekı bıngazıden dönerkenkı salonu daha ıyıydı...gercı yenı havalımanı yapılıyor olması lazım...bır cok proje ve degsııklıklerı var bizden geriler ama ılerlemek ıcın hızla çalısılıyor gıbı gorunuyordu...

merhaba sevgili hanuna, eşimde senın söylediğin şeyleri anlattı özellikle havaalanına geldiğinizde büyük bir hayal kırıklığı yaşıyormuş insan.eşimin yanımda olduğu yer tabiki benim için cennet ama ne yazikki gidemem çünkü 15 yaşında bir kızım var onuda düşünmek zorundayım.sonuçta ben güzel ülkemdeyim inşallah herkesin yakınları kısa zamanda dönerler yurdumuza.bu arada herkesin yeni yılını kutluyorum

Merhaba yasemin...haklısın 15 yaşında bir kız çoçuğun varsa tabıki onu göz önünde bulundurman en doğrusu....Hepinizin yeni yılda sevdikleriyle huzur dolu bir yaşam diliyorum...kendinizize iyi bakın...mutlu yıllar :)

Butun arkadaslara tatlı,huzurlu,mutluluk dolu yıllar dilerim...Tripoliden kucak dolusu selamlar..

Merhaba Mesine,Libyana ve tüm arkadaşlar yeni yılda hiç ümitsiz kalmamanız ve hayallerinize kavuşmanız dileklerimle...iyi ve sağlıklı seneler :)

X