Merhaba,
sizlerden gelen yazıları görunce dayanamadım. Tek başıma olmadığımı görmek sevindirdi.
libyada özellikle başkent Trablus da yaşam hakkında birşeyler paylaşırsanız sevinirim
inanılmaz panikteyim...
selamlar,
Tropilide yasayan bir arkadasi okumakdan cok mutlu oldum. Bende ay sonunda orada olacagim. Iki uc gundur cok SIKINtiliydim ama verdigin bilgiler biraz icimi rahatlatdi. Zamanin olursa biraz daha bilgi verebilrmisin? Esim yogun tempoda calistigi icin evin dis isleri ile ben ilgileniyorum (Alisveris, cocugun okulu gibi) Onun icin guncel yasamla ilgili bilgi verebilirsen cok sevinirim?
merhaba,
verdiginiz bilgiler icin tesekkurler
benim nisanlim libyali
orada yasayacagiz ..tripolide
bu nedenle panik oluyorum, hatta surekli dugunu erteledim bu nedenle
devamli izmir de yasadigim icin zor olacak sanirim benim icin
bilemiyorum..bilmedigim icin de panikliyorum
Libyana
Geç de olsa okudum yazdıklarını,Senin eşin türk sanırım.Benim durumum biraz daha farklı olacaktı türk değil suriyeliydi, bi daha trye dönüş olmayıp oradan suriye olacaktı,kısmet değilmiş.Bingaziye gidiş olacaktı tripoli hakkında bilgim var da bingazi nasıldır hla merak ediyorum,tripolinin halkı nasıl,tepkiler nasıl,kılık kıyafet falan?Rahat hareket edebiliyormusun,tek başına alışveriş,dışarı çıkabiliyormusun,tv kanalları?
orada gündüz çok sıcak olduğu için gece alışveriş oluyor galiba,14:00 ile 17:00 arası çalışmıyorlar sanırım ve sadece cuma tatil dimi?
yaş kaçtı bu arada? teşekkürler yazdıklarını da okuduk canım.
Libyana açıklayıcı bilgiler için çok teşşekür ederim,
özel mesaj gönderme aktif değil galiba sen de aslında merak ettiğim bir sürü konu vardı aktive edersen daha iyi iletişim kurulabilir.
merhabalar çok yakın bi tarihte nişanlımla evlenip Libya da yaşamaya başlayacağız herhangi bi aksilik çıkmazsa..
merak ettiğim bikaç şey var mesela hava en çok ne kadar soğuyor yanımda getireceklerimi duruma göre azaltacağım
ihtiyacım olan her şeyi bulabilir miyim orda Türkiye'yi komple taşımaya gerek yok heralde :)
oturma izni işlemleri ne kadar sürüyor acaba?
teşekkürler..
Slm,
bizde Libya ya gitme konusunda kararsızlardanız.
Daha doğrusu eşim orada bir haftadır, iş için gitti.Bende daha sonra gideceğim.
Pek karar verebilmiş değiliz devam edip etmememe konusunda.
Orada bulunan ya da gitmiş olanlar varsa bilgi verebilirler mi?
Aile olarak yaşayabilir miyiz?
Dil konusu nasıl cozuluyor ve sosyal yaşam nasıl en merak ettiklerim bunlar?
Tesekkurler.