Libya Paylasim Alani(Tanisma)

iyi olurdu valla komşu olurduk:))) ama ben de bi de karar verebilseydim halen o aşamadayım:) sin uzun süre oldu bilmem giriyormusun sık sık bu siteye komşu olamazsak bile senden ürdün de haber almak isterdim gidersen evlilik ne zaman?msn adresin ya da bi mail adresin olsa haberleşirdik ,baktım buradaki özel mesaj kısmı aktif değil sen de .

Değerli arkadaşlarım, lütfen mesajlarınıza e-mail, eposta adreslerinizi yazmayın , kişisel mail adresi paylaşımı yasaktır,yazanların mesajları silinecektir..

benim de ne zamandır vermeye çalıştıgım karar bu.nişanlım türk ama libyada çalışıyor,evlenmek istiyoruz ama bu benim libyya gitmeyi kabul etmeme bağlı. ben de çok merak ediyorum nasıl bir yer olduğunu. sürekli nişanlımdan izlenimlerini soruyorum ve netten araştırıyorum. gördüğüm kadarıyla bizim gibi ankara ve istanbul koşullarında yaşamaya alışmış bayanlar için başlangıçta uyum problemi yaşatacak olsada uzun vadede alışılabilcek bi yer. ben okadar da onyargılı bakmıyorum. temelli gitmeyecek olduğum için belki böyle düşünüyorum ama herşeyi göze alıp gitmekten yana gönlüm. ne de olsa sevdiğim insan orda :asigim:

daisy canım tebrik ederim seni..bencede insan sewince herseyi yapmalı..yani kendinden önce sevgin ve sevdigin kişi için herseyi yapabiliorsan zaten onsuz yasayamazsın demektir..ozman cok düsünmenin bi anlamı yok sevdigin nerdeyse sende ordasın...ben öle düsünüorumm.... askımmmmıda cok özledim ya offf....

Ben biraz da mantık üzerinden bakıyorum yani bu kadar kişi karşıysa vardır bir bildiği herhalde,trde yaşıyorken iş teklifi aldı gitti,gitme dedim ama sen de gel dedi,o beni ne kadar seviyor diye sorgulamaya başladım o yüzdenevlilikte sevgi,aşk nereye kadar gidiyor,korkularım var o yüzden,bi de benimki geçici bi süre olmaz trden ayrılmam yani,zaten o da soğuk davranıyor bana son zamanlarda bu kadar düşünmeme gerek kalmayacak herhalde belli oldu,irtibatımız kesildi yani yurtdışında olunca.Daisy anlatasana merak ediyorum nasılmış yaşam şartları orası?_Sin,daisy ikinizinde özel msj aktif değil olsaydı konuşmak isterdim,en zor şey belirsizlik ve kararsızlık zaten..

selam arkasım
eger sen esını cok sevıyorsan dunyanın dıger ucunada gıtsen deger
cunku o anadır babadır memlekettır herseyındır canındır cananındır
sevdıgını boş bırakma takıl pesıne

cybill cnm bak simdi üzüldüm inan.ben sevdiginin pesinden git derim ama ilişki seviyenizi bilmeden sölerim bunu.sen basta ülkeyi düsünmeden,karar vermen lasım ben bu adamı gercekten seviyormuyum,onunsuz bi hayatı yasayabilirmiyim aynı sekilde ondanda emin olmalısın yani sana olan sevgisinden.ikinizde birbirinizden emin olduktan sonra zaten kısmetiniz nerdeyse olur yani oralarda gayet yasanabilir yerler.ilk gittiginde zorluk cekersin belki ama sevdigin kişi yanında oldumu hayat arkadasın sonucta hersey hallolur ama diorum ya birbirinizden emin olmanız lasım

nassı aktif hale gelio bu özel msj ya bilmiorum ben

daisy senden ses yok sık girmiyorsun sanırım.
sin canım özel msj yazma geçici olarak servis dışı ama ismin üzerine tıkladığında üyelere açık profilden iletişim bilgilerine yani mail adresime ulaşabilirsin. Sen de iletişim bilgilerine ilave olarak bunu eklemek istiyorsan sağda kontrol paneliniz linkinden ayarlar bölümünden istediğin ayarı yapıp bazı eklemeler çıkartmalar yapabiliyorsun.

hamra dediğin doğru eğer evliysen ve evliyken uzaklara gitmen gerekiyorsa mecburen gidiyorsun tabi ki ama eğer evli değilsen korkuyorsun değer mi? doğru kişi mi?Pişmanlık olur mu? vesaire işte.....

selam arkadaşlar, dün gece iki mesaj yazdım buraya. cybill i msnime ekledigime dair ama mesajlarım bilmediğim bi nedenden dolayı silinmiş göremiyorum. yahoo msn e ekledm kullanıcıysan tabi

sin,daisy yahoomsn kullanmıyorum ama kurabilrim msni bu arada yahoomail adresine mail atarsanız oradan iletişime geçebiliriz livemsnden görüşebilriz sonradan.

değerli arkadaşlarım buradan msn adresi verilmesi yasaktır bu konuda dikkatli olmanız rica olunur..

merhaba arkadaslar bende bu yazışmaları gördükten sonra siteye üye oldum cybill seninle aynı durumdayım benimde sevgilim bana evlenme teklif etti ama libyada yaşicaz cunku o orda calısıyo yani suan mısırda ama gelince düğün yapalım libyay birlikte gidelim dio ne yapacağımı sasırdım banada fikir verin lütfen sen baska seyler öğrenebildinmi hayat nasılmış orda?????????**

merhaba arkadaslar bende bu yazışmaları gördükten sonra siteye üye oldum cybill seninle aynı durumdayım benimde sevgilim bana evlenme teklif etti ama libyada yaşicaz cunku o orda calısıyo yani suan mısırda ama gelince düğün yapalım libyay birlikte gidelim dio ne yapacağımı sasırdım banada fikir verin lütfen sen baska seyler öğrenebildinmi hayat nasılmış orda?????????**

merhaba sıla ben anlayamadım evleneğin kişi türk mü?mısırda mı yaşıyor şu an?hayat pek de istanbul ya da trdeki gibi değil tabiki,kıyaslanamaz netten gördüklerim kadarıyla ama insanlarını bilemem,ben de bilgi topluyordum bu konuda o da henüz gitti libyaya zaten.Daisy de aynı durumdaydı bu arada daisy seni ekledim,sıla sen de iletşim bilgilerime bakabilirsin,iletişim kurabilirz seninle de.
sen ne karar verdin peki?gidecek misin?nerede yaşıyordun?

canım benim evleneceğim kişi türk şuan mısırda çalışıyo ama biz evlenince libyaya gecicez ailem hiç istemiyo oralara gitmemi bende korkuyorum acıkcası yapabilirmiyim bilmiyorum gerci oraya gidince bende calışıcam ama olsun yine baska bi yer kadınların hayatı nasıl onu çok merak ediyorum ben izmirde yasıyorum ve cok rahat bi hayatım var aslında

Merhabalar,
Uzun zamandır yazan olmamış sanırım. Benim eşim de trablusa gidiyor bi hafta içinde ve yakın zamanda ben de gidicem, orada yaşayan varsa biraz bahsedebilir mi ? Kadınlar için zor olduğunu düşünüyorum arap ülkesi olduğundan ama bilenler yazarsa sevinirim. Teşekkürler

Merhabalar,
Uzun zamandır yazan olmamış sanırım. Benim eşim de trablusa gidiyor bi hafta içinde ve yakın zamanda ben de gidicem, orada yaşayan varsa biraz bahsedebilir mi ? Kadınlar için zor olduğunu düşünüyorum arap ülkesi olduğundan ama bilenler yazarsa sevinirim.

merhabalar,

yazını geç gördüm,belki libyadasındır ve sen bize oralar hakkında bilgi verşrsşn gidecek gibi oldum o yüzden çok araştırma yaptım orada yaşayan birinin kurduğu siteden bilgi aldım,korktuğun gibi değil onu söyleyebilirim ,arap ülkesi ama rahat bir yer olduğu söyleniyor.trablusta çok türk var o yüzden gurbette olsan da bu açıdan daha iyi ve gittikçe gelişen bir ülkeymiş,bize orada yaşayacak biri olarak bilgi verirsen seviniriz.

X