Pinarcim uzun zamandir yazamadik birbirimize
haberleri duyunca aklima ilk sen geldin
insallah herseyin hayirlisi olur
gecmisi tam okuyamadim ancak seninde
esininde insallah durumu iyidir
selam ve dua ile kardesim
içimden bir ses gelecek diyor az kaldı kavuşmanıza.içimde ki ses yalan söylemesin.Rabbim onu bana bağışlasın.deniliyorki herşey bitti yarından itibaren düzelecek herşey.gerçek olsun bu ya.şimdiki silah sesleri kutma sesleriymiş.libya tv de canlı yayında trablus meydanda kutlama var.
bana gün aydın olamadı canım eşim ve yanında ki lerden hala haber alamıyorum.uyumadım ama pcyi kapattım.çok yordu beni.yine sabahı sabah ettim.sürekli türkiye kriz masasını arıyorum.bekleyen 20. kişisin az sonra arıyorum bekleyen 17. kişi tekrar bekleyen 19. delircem bekliyemiyorum telefonda ya konturum biterse nerden kontur alayım mecbur kapatıyorum.benim telefon numaram 00218 92 771 27 42 bana ulaşsınlar
bana gün aydın olamadı canım eşim ve yanında ki lerden hala haber alamıyorum.uyumadım ama pcyi kapattım.çok yordu beni.yine sabahı sabah ettim.sürekli türkiye kriz masasını arıyorum.bekleyen 20. kişisin az sonra arıyorum bekleyen 17. kişi tekrar bekleyen 19. delircem bekliyemiyorum telefonda ya konturum biterse nerden kontur alayım mecbur kapatıyorum.benim telefon numaram 00218 92 771 27 42 bana ulaşsınlar
Tripoli senden nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum. Hayatımda bu kadar mahçup olmamıştım. Sana rarım dedim, ilk arayışta beklerken şarjım bitti. Şu anda işyerindeyim ve işyeri telefonları şehirlerarası aramalara kapalı. Evim işyerime 1,5 saat mesafede. Kalakaldım öylece. Başka arkadaşlardan müsait olanlar varsa arasın lütfen. Kriz masası telefonları:
Telefon: 0312-292 2600, 0312-292 2601, 0312-292 2602
Bir de üç tane e-posta adresi vermişler. Bana özelden bilgilerini (adını, eşinin adını, bulunduğunuz yeri) yazarsan oraya mail atabilirim.
E-posta: kriz1@mfa.gov.tr, kriz2@mfa.gov.tr, kriz3@mfa.gov.tr
Tekrar tekrar özür diliyorum. Ben şarj aleti arıyorum bir yandan. Bulursam haberdar ederim.
az önce konsolosluğu tekrar aradım resataurantın oraya birilerini gönderip sorduralım dediler.diyorum adama dün dedim size orda değiller.hımmmm diyor.dedim 3 kişi hala kayıp ben türkiye kriz masasını arıyorum konturum yeterli olsa telefnda bekliycem hımmmm diyor bizde not aldık diyor ya dedim sadece not aldınız galiba burda bayan olarak yanlızım böyle bir ortamda yanlızım siz bekle diyorsunuz.hımmm diyor biz elçiliğe bildirelim.dedim ben her yerden yardım bekliyorum siz bekleyin ve telefonu kapattım yüzüne.kaybolan 3 kişi düşünmedikleri gibi benim ne halde olduğumuda düşünmüyorlar.neyse ki iyiyim ama eltimle 2 kadın oturmuş ne yapcamızı düşünüyoruz.haber alamadıkça tükeniyoruz
az önce konsolosluğu tekrar aradım resataurantın oraya birilerini gönderip sorduralım dediler.diyorum adama dün dedim size orda değiller.hımmmm diyor.dedim 3 kişi hala kayıp ben türkiye kriz masasını arıyorum konturum yeterli olsa telefnda bekliycem hımmmm diyor bizde not aldık diyor ya dedim sadece not aldınız galiba burda bayan olarak yanlızım böyle bir ortamda yanlızım siz bekle diyorsunuz.hımmm diyor biz elçiliğe bildirelim.dedim ben her yerden yardım bekliyorum siz bekleyin ve telefonu kapattım yüzüne.kaybolan 3 kişi düşünmedikleri gibi benim ne halde olduğumuda düşünmüyorlar.neyse ki iyiyim ama eltimle 2 kadın oturmuş ne yapcamızı düşünüyoruz.haber alamadıkça tükeniyoruz