Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç merak etmeyin arkadaşlar
askeri
gemi ve askeri uçaklar eşliğinde eşleriniz geliyoooooooooo kaynakk çok emin yerdendir
yeri belli olanlar için çok güzel bir haber.onlar için sevindim.inşallah benim eşimin yeri belli olur o yerde benim yanım olur.
canım nasılsın.eşinden haber yok sanırım....................
kaybolan 3 kişinin telefonları çalmıyor.elimizde bir numara var en son o numaradan aramışlar sorun var demişler daha önce anlatmıştım.o numarayı arıyoruz nerde gördüler başlarıan ne geldi diye çalıyor ama açan yok.eşim yanımda olsa başka bir isteğim yok ki korkmuyorum ki.dün gece yanlızdım bu gece yanımda eltim var yanlız olsamda kormuyorum ki korkmaya zaten lüksüm yok aklım eşimde.tv kanalları evet abartıyor ama eltim diyor o caddede oturuyor.heryer karşık diyor.ellerinde sopalarla sokaklardalarmış.silah sesleri duyuyoruz ama bunlar çokta umrumda değil öncelik eşim ve yanındakilerde
merhaba arkadaşlar,
bildiğiniz gibi ben bingazideydim, bir sürü badireler atlattık artık evımdeyım cok sukur ama eşim orda kaldı. aslında ayın 19una kadar hersey ıyıydı, helikopterler ve çatışma sesleri duyduk sadece hiçbir şeye şahit olmadık ama işler karışacak diye 19 unda sadece bayanlar konsolosluga toplandık, ordan havaalanına gıttık. malesef o gun gıdemedık thy ucagı doldu saat 6 oldu ve sokaga cıkma yasagı basladı diğer ucagı kaldırmadılar. eşlerimiz evde bizler havaalanında kalakaldık. çocuklu kadınlar, yaşlılar, herkes aç susuz..eşimin kaldıgı santıye o gece yagmalandı, tarandı.. gecenin ertesinde biz ilk diplomatik uçakla istanbula geldik, havaalanında çıkarılan onlarca soruna rağmen..şimdi eşim ve arkadaşlarımız hala orda. dün gece bitakım sorunlar olmuş ama bugun aldıgım haberlere gore orda kalanlar artık guvendeler, havaalanının yakınında bir stadyumda sabahlayıp ertesi gün bi şekilde getircekler bizi diyolar. bildiğiniz üzere 2 ferıbot ve (ataturk havalımanından aldıgım bılgıye gore) 10 ucak yarın bıngazıde olacak. buyuk bir kısmı donecek inşallah. işin zor kısmı geçti arkadaşlar, eğer varsa geride kalan eşiniz dostunuz merak etmeyin. biz irtibat kurmaya çalışıyoruz hatlar zaman zaman geliyo, hop oturup hop kalkıyoruz ama cok sukur hem mısır uzerınden hem havadan (hava sahası acılırsa ) hem denızden gelme ıhtımallerı var. allah hepsının yardımcısı olsun.bizlere bekleyenlere sabır versıın. hepımız en yakın zamanda kavusuruz ınsallah. yeni bilgiler alırsam yazarım..
kaybolan 3 kişinin telefonları çalmıyor.elimizde bir numara var en son o numaradan aramışlar sorun var demişler daha önce anlatmıştım.o numarayı arıyoruz nerde gördüler başlarıan ne geldi diye çalıyor ama açan yok.eşim yanımda olsa başka bir isteğim yok ki korkmuyorum ki.dün gece yanlızdım bu gece yanımda eltim var yanlız olsamda kormuyorum ki korkmaya zaten lüksüm yok aklım eşimde.tv kanalları evet abartıyor ama eltim diyor o caddede oturuyor.heryer karşık diyor.ellerinde sopalarla sokaklardalarmış.silah sesleri duyuyoruz ama bunlar çokta umrumda değil öncelik eşim ve yanındakilerde