• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lg g2 kullananlar, almalı mıyım

depresif_1i

Cennetin Kayıp Haritası ¿
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
85
1
298
İstanbul
merhaba arkadaşlar. yeni bir telefon almayı düşünüyorum şuan aklımda lg g2 var. bu telefonu kullananlar var mı aranızda. nasıldır kamerası falan, ısınma sorunu oluşuyor mu kullanan arkadaşlardan biraz bilgi alabilirsem net kararımı vereceğim çok kararsız kaldım gerçekten, şimdiden teşekkürler :)

Cnm ben kullandim cok ii bi telefon ne kapanma ne donma ne isinma sorunum oldu lakin birkac defa ekran goruntusu gitti kedim surekli yere attigi icinde hoporleri bozuldu ama tamamen benim hatamdan

Cnm ben kullandim cok ii bi telefon ne kapanma ne donma ne isinma sorunum oldu lakin birkac defa ekran goruntusu gitti kedim surekli yere attigi icinde hoporleri bozuldu ama tamamen benim hatamdan
Pekala canım cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum, sanırım alacağım gibi netten okuduğum kadarıyla fotoğraf çekimi de iyi diyorlar. güncellemede biraz problem oluyormuş (:

İs arkadasim kuaniyor. Cekilen fotograflar harika yeni telefon alacak olsam ben de ondan alirim.

Eşim kullanıyor. En sevdiğim özelliği şarjı gerçekten çok uzun süre gidiyor. Ve de hızlı bir telefon..

G3 kullaniyorum. Problem yasamiyorum. Lg g2 de sorun olacagini sanmam. Harika bir tlf. Bence.

ben önermem canım.telefon araştıran biri olarak g2 nin arka kapağı açılmıyor yani batarya degistirilemez.hafıza arttirilamaz. g3 öneririm veya general mobile discovery elite.

Benim abim kullanıyor ve kesinlikle öneririm. Zamanında bir hevesle lumia almak gibi bir hata yapmasaydım keşke dedim g2 görünce.. htc 8x, lumia 820 kullandım ve ikisine bin basar seviyede olduğunu söyleyebilirim. Şarjı çok uzun süre dayanıyor ki bence en güzel yanı bu. Renkler de çok güzel. Pişman olmazsın diye düşünüyorum

erkek arkadaşım kullanıyor. çok da memnun. şarj ve hız açısından çok iyi. yani gayet memnun. bence almalısın.

Ah ah :110: Lg g2 kullanıyorum ama şu an serviste :mad: Birini aramaya başladığımda ekran kararıyordu ,aramayı kapatmak istesem bile yapamıyordum. Normalde iki kez tıkladıgında ekran açılıyor ama onu da bozdum :KK43: Bu cihazı kullananların çoğu problemi bu yönde oluyormuş zaten. Ama çok seviyordum ben telefonu, sarj süresi, fotoğraf kalitesi ve hız bakımından çok iyi :KK54: Kesinlikle tavsiye ederimm benimki de servisten gelseydii biirr :mad:

merhaba arkadaşlar. yeni bir telefon almayı düşünüyorum şuan aklımda lg g2 var. bu telefonu kullananlar var mı aranızda. nasıldır kamerası falan, ısınma sorunu oluşuyor mu kullanan arkadaşlardan biraz bilgi alabilirsem net kararımı vereceğim çok kararsız kaldım gerçekten, şimdiden teşekkürler :)

Ben sana başka bir şey önereceğim :) Asus markası 11 Ağustos'ta tablet telefonlardan çıkarttı, 3 ayrı boyu var 4-5-6 inch, 6inch olanı 16 gb +arttırabilir hafızaya sahip, 2 gb rami var, arka kamera 13 mp, çok özel foto modları var, 3300 mah pile sahip olduğu için kolay kolay pili bitmiyor. En baba oyunlarda bile kastığını görmedim, üstelik tasarımı çok şık.Ayrıca çift hat kullanılabiliyor.Fiyatı ise sıkı dur 799 lira, siyah-beyaz-kırmızı-gold renkleri mevcut şu an Teknosa ve Kliksa'da satılıyor. Şiddetle tavsiye ederim ben 6 inchi kendime 5 inchi kardeşime aldık :)

Araştırma için Asus Zenfone 6 olarak bak derim...

Ben de kullaniyorum. Cok memnunum. Isinma sorunu cok nadir oluyor. Kamerasi cok iyi, sarji cok dayaniyor. Arkasi cikmadigi icin g3u tercih edebilirsiniz belki. Ama harika bir telefon oldugunu yeniden belirteyim.

Arkadaşlar peki LG G3 mü Samsung S5 mi desem hangisini önerirsiniz ? :)

ben şuan note3 düşünüyorum fiyatı 1750'ye düşmüş, nedense g3 ün tasarımını pek beğenmedim g2 ise arka kapağı açılmadığı için çok istesem de vazgeçtim ondan. s5 hakkında pek bi bilgim yok g3 ile fiyatları da aynı sanırım :)

Kesinlikle mukemmel. Bence alabilirsin. Isinma donma problemleri yok. Sarji uzun sure dayaniyor. On kamera biraz sorunlu ama guzel. Ama benim onerim lg g3 alman.

ben şuan note3 düşünüyorum fiyatı 1750'ye düşmüş, nedense g3 ün tasarımını pek beğenmedim g2 ise arka kapağı açılmadığı için çok istesem de vazgeçtim ondan. s5 hakkında pek bi bilgim yok g3 ile fiyatları da aynı sanırım :)
Ben note 3 kullanıyorum hiç memnun değilim

Back