1 tane de sana gelsin aşkomOndan bende isterim
Aşkom bugün nasılsın1 tane de sana gelsin aşkom
Ben direk kahve olarak yorumlamışımAşko o çorba kasesi galiba
Çay fincanı olsunBen direk kahve olarak yorumlamışım
Bak bak nasıl da biliyorÇorba birinciliğinden
Zor yürüyorum aşkom,ağrı çok,bir kaç kere antibiyotiği alınca azalır diye umuyorum. CRP 60,enfeksiyon fazla yani. Sen nasılsın?Aşkom bugün nasılsın
Bence uygunNe güzel olur
Ya da direk bunu
Rabbim şifa versin aşkomZor yürüyorum aşkom,ağrı çok,bir kaç kere antibiyotiği alınca azalır diye umuyorum. CRP 60,enfeksiyon fazla yani. Sen nasılsın?
Amin aşkom,cümlemizeRabbim şifa versin aşkom
Ben kendime yeni bir ağrı kesici buldum. Günde iki tane alınca bomba gibiyim
Akşam merkezi görmek istedim. Çarşı denen bir şey kalmamışBiraz moralim bozuldu.
Aşko burası neresi diye boş boş baktımAmin aşkom,cümlemizeinsan önceki halini de bilince tabii,bir sürü de hatıra, zor işler askom
Rabbim dirlik versin tekrardanRabbim şifa versin aşkom
Ben kendime yeni bir ağrı kesici buldum. Günde iki tane alınca bomba gibiyim
Akşam merkezi görmek istedim. Çarşı denen bir şey kalmamışBiraz moralim bozuldu.
Aşko benim başıma gelse ben de ayni olurumAşko burası neresi diye boş boş baktım
Amin inşallahRabbim dirlik versin tekrardan
Yok olmuş aşkoAşko benim başıma gelse ben de ayni olurumgeçmişin toz toprak olmuş,yok olmuş gibi resmen
Zor aşkom ,ama bize zor Allah ‘a zor yok ,O yeniden başlayanların yardımcısıdır ,hepsine hepinize yardımcı olsun inşallahAmin inşallah
Kendi derdimi unuttum esnafa çok üzüldüm ya
Öyle büyük bir şey yaşandı ki,Allah tekrarından korusun aşkom hepimiziYok olmuş aşkoÖyle küçük bir alan değil
Amin aşkomZor aşkom ,ama bize zor Allah ‘a zor yok ,O yeniden başlayanların yardımcısıdır ,hepsine hepinize yardımcı olsun inşallah
Amin inşallah aşkomÖyle büyük bir şey yaşandı ki,Allah tekrarından korusun aşkom hepimiziyaralar sarılsın,geçsin