Onlar bence %100 yapılırŞöyle bir kısır, efendime söylim mercimek köftesi falan vazgeçse fena mı olurdu
Patates salatası yapıldı zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar bence %100 yapılırŞöyle bir kısır, efendime söylim mercimek köftesi falan vazgeçse fena mı olurdu
Patates salatası yapıldı zaten
Yapmazlarsa yandılarOnlar bence %100 yapılır
Gönder gelsin,gözlere bayramMalzemeleri aldım. Bu hafta yaptım yaptım
Yak gitsinYapmazlarsa yandılar Eki Görüntüle 3282866
Senden de izin çıktığına göre benden günah gittiYak gitsin
Dışarıya mı çıktın?Canını seven evde kalsın,evde kal,evde yan Türkiye
Markete indim ,5 dk bile yok arası,evi zor buldumDışarıya mı çıktın?
Bazen vazgeçen oluyor nevo hangi yarışmada bilmiyorum biri vazgeçmişti ben almıştım çok geç gelipOnlar bence %100 yapılır
bende yıllardır varNevreste Samsun'da bana yaşlı teyze korkuluk demirinden oklava ve merdane verdi
Ben ilk defa gördüm ve de duydumbende yıllardır var
guzel yufka açıyor oklavasıBen ilk defa gördüm ve de duydum
Öyleymiş eşimin arkadasinun dükkanı gitmiştik hemen annesi getirdi verdi size hediye diye .anlatti bende şaşırdım bizim burda sıradan oklavalar var çünkü kimsede görmedim denemek nasip olmadı börekler de deneriz belkiguzel yufka açıyor oklavası
El açması yasak hazır yufka kullanılıyor oysa ne börekler yapardık açtığımız yufka ileÖyleymiş eşimin arkadasinun dükkanı gitmiştik hemen annesi getirdi verdi size hediye diye .anlatti bende şaşırdım bizim burda sıradan oklavalar var çünkü kimsede görmedim denemek nasip olmadı börekler de deneriz belki
Bir ara el açması yapıyorduk ya ne güzeldiEl açması yasak hazır yufka kullanılıyor oysa ne börekler yapardık açtığımız yufka ile
Evet önce ki yarışmalar el açması 40 kat baklavalar su börekleri felan el açması yapamayanlara haksızlık diye yasakBir ara el açması yapıyorduk ya ne güzeldi
Aşko evde yanıyor ne yapalımCanını seven evde kalsın,evde kal,evde yan Türkiye
Onu önerdim almamışlardıBazen vazgeçen oluyor nevo hangi yarışmada bilmiyorum biri vazgeçmişti ben almıştım çok geç gelip
Mesela iskenderde ben kaç gün sonra aldım İskender alınmaz mı ya