- 8 Haziran 2013
- 56.252
- 149.343
Birde elektrik yok seni daha iyi anlıyorum. Klimanın ağzı açık kaldı elektrik kesilince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde elektrik yok seni daha iyi anlıyorum. Klimanın ağzı açık kaldı elektrik kesilince
Şoka girmiş bebeğim ,yazikBirde elektrik yok seni daha iyi anlıyorum. Klimanın ağzı açık kaldı elektrik kesilince
Eki Görüntüle 3282864
Amin Nevoşum. Şurda 1 ay daha sıcak yapar, sonra rahatızAllah kolaylık versin
Ağzın bal yesin ZanoooAmin Nevoşum. Şurda 1 ay daha sıcak yapar, sonra rahatız
Öyle vallaŞoka girmiş bebeğim ,yazik
1 dakikada bile ne hissettim anlamışsındır, insallah hemen gelir de birimiz bari yanmayizÖyle valla
Mutfakta çok zaman geçirdiğim için anlıyorum ne çektiğini vantilatör alsan belki biraz rahat edersin.1 dakikada bile ne hissettim anlamışsındır, insallah hemen gelir de birimiz bari yanmayiz
İnşallah canımAmin Nevoşum. Şurda 1 ay daha sıcak yapar, sonra rahatız
Az kalmış, ha gayret bu sıcakta o bile erir benceMutfakta çok zaman geçirdiğim için anlıyorum ne çektiğini vantilatör alsan belki biraz rahat edersin.
12 de gelecekmiş sözde suda yok
Ahahahahahİnşallah canım
Burada yandık keşke yağlarımızda yansa
Aşko benim çok vurmam lazım canıma yazıkTotosu ve basenleri duvara vurup kilo veriyollamısdenensin Nevreste
Amaaan ,bosver ,hem sen gayet iyisin aşkomAşko benim çok vurmam lazım canıma yazık
Tarifini iade eden var mı nevoşAşko benim çok vurmam lazım canıma yazık
Baby sharkTarifini iade eden var mı nevoş
Yok canımTarifini iade eden var mı nevoş
Elbet bırakan oluyor,sen hep yokla Zano'm
Malzemeleri aldım. Bu hafta yaptım yaptımElbet bırakan oluyor,sen hep yokla Zano'm