Odalar sauna gibi kese atmak şartAşkom bizim de 42 çok eğleneceğuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Odalar sauna gibi kese atmak şartAşkom bizim de 42 çok eğleneceğuk
Bende bugün üç, beş kez deprem oluyor diye kalp çarpıntısıyla uyandım. Zaten köydeyim erken kalkıyoruz.Uykusuzluktan çift görüyorum artık,dayan Zenna Zabbar
Markete inmem lazım ama nasıl nasıl Bana kese atacak kimse de yok amaOdalar sauna gibi kese atmak şart
Sıcak depremi yasiyoruz tovbesteysinBende bugün üç, beş kez deprem oluyor diye kalp çarpıntısıyla uyandım. Zaten köydeyim erken kalkıyoruz.
Burası şu an 28,gün içinde de en fazla 31 olacakmış ama şu anda hissettiğim 35 falan olabilir. 31 olduğu zaman da 40 falan hissedeceğim galibaAşkom bugün burası 40 dereceymiş. Çok mutluyuz
Hislerine mukayyet ol tatlı kısBurası şu an 28,gün içinde de en fazla 31 olacakmış ama şu anda hissettiğim 35 falan olabilir. 31 olduğu zaman da 40 falan hissedeceğim galiba
Günaydın biftekli zengin minikGünaydın
42 den selam Çarşamba da 45 olacakmış iki gözümün çiçeği.Aşkom bugün burası 40 dereceymiş. Çok mutluyuz
42 den selam Çarşamba da 45 olacakmış iki gözümün çiçeği.
Biftek bişey değiştirmedi ya minik aynı minikGünaydın biftekli zengin minik
Ben 6 aydır böyleyim sıcak çoşturduSıcak depremi yasiyoruz tovbesteysin
30 dereceleri görürüz inşallahBurası şu an 28,gün içinde de en fazla 31 olacakmış ama şu anda hissettiğim 35 falan olabilir. 31 olduğu zaman da 40 falan hissedeceğim galiba
Geçecek aşkom,güzel günler göreceğiz elbetBen 6 aydır böyleyim sıcak çoşturdu
Allah kolaylık versin42 den selam Çarşamba da 45 olacakmış iki gözümün çiçeği.
İnşallah aşkomGeçecek aşkom,güzel günler göreceğiz elbet
Amin aşkomİnşallah aşkom
Amin aşkom