Ama tariflerin adı var. Yani gerisi sunuma kalıyorIyi anlamda dedim kızz yani enfazla 50 çıkarım dedim güzel sunumların arasında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama tariflerin adı var. Yani gerisi sunuma kalıyorIyi anlamda dedim kızz yani enfazla 50 çıkarım dedim güzel sunumların arasında
Ne çıkarTavşan çıkmayacağı kesin
Aynen canım hayırlısı olsun alıştım benAma tariflerin adı var. Yani gerisi sunuma kalıyor
Kızın biraz daha büyürse rahat olursunAynen canım hayırlısı olsun alıştım ben
Evett nevoşumm uyusada denk getirmem zor oluyo sunum ugraştırıyo ama olsun katılmakta güzelKızın biraz daha büyürse rahat olursun
İlk açılışı tatlı diyerek açtık kukriskom,dün yöresel muhabbeti geçti, yarında ekşiye dönersek tamamdir bu iş sosyal çorbası hazırBirşey demedi ki daha kız dur
İnşallah canım hayırlısı olsunEvett nevoşumm uyusada denk getirmem zor oluyo sunum ugraştırıyo ama olsun katılmakta güzel
TatlıNe çıkar
Yoooo çorbaya daha erkenİlk açılışı tatlı diyerek açtık kukriskom,dün yöresel muhabbeti geçti, yarında ekşiye dönersek tamamdir bu iş sosysl çorbası hazır
Soğuk çorba iyi gider sıcakta nevosYoooo çorbaya daha erken
Bu da her şeye yasak diyor.Yasak değil mi böyle seyler
Hunimi taktım gidiyorum
Benim döt korkusunun piste cıkma sekliBu da her şeye yasak diyor.
Boşver sen onun gazına gelmeBenim döt korkusunun piste cıkma sekli
Cumartesi günü. Bugün olsa emin ol Instagram’dan fark ederdin sjsjskls
Ayrıca bir tane soğuk çorba biliyorum ben, o da ayran aşı. Başka soğuk çorba da mı var
AplammmBoşver sen onun gazına gelme