- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
kişisel olarak tek tek ekledim ben AllahtanGrup kurmak yasak tabi ki
Öyle şeylere girmiyoruz aynen :)Anladım demek ki bazı banlananlar bu sebeple gitmis
Geçmiş olsun canım ihmal etme dr gitbenim bu gözlerle işim zor anacım, sapasağlamdi gozlerim aniden enfeksiyon kaptı, 5 dakika gözlüksüz telefona baksam acısını akşama kadar cekiyorum resmen
teşekkür ederim, gittim zaten gözlük kullan dedi mutlaka. Unutuyorum bazen takmayı ondan:/Geçmiş olsun canım ihmal etme dr git
Aynen grup kurup oradan sohbet ediyorlar. O zaman buranın anlamı kalmıyor.Anladım demek ki bazı banlananlar bu sebeple gitmis
Bencede ne sacma aynı ssy burda varAynen grup kurup oradan sohbet ediyorlar. O zaman buranın anlamı kalmıyor.Biz grupları özelden kkda açıyoruz
Aynen hiç gerek yok. Burada istediğimize özelden yazışırızBencede ne sacma aynı ssy burda var
Zaten grup fikrine hep soğuğuzAynen hiç gerek yok. Burada istediğimize özelden yazışırız
Değişik kafalarBencede ne sacma aynı ssy burda var
Nerede çoklukZaten grup fikrine hep soğuğuz
Aleykumselaaam
Ahaha akrep burcu oldugumdan mı kk sebep mi olsu bilmiyorum grup baska bir sey cagrıstıyor artıkZaten grup fikrine hep soğuğuz
gelsin selamını burdan verelim
O anlamda söyledim zaten ama saatte erkenmisAhaha akrep burcu oldugumdan mı kk sebep mi olsu bilmiyorum grup baska bir sey cagrıstıyor artık
Beni seviyorsun yeterZaten ben insan sevmembiliyorsun
O zaman buluşuruz12 ye cok var