- 20 Mart 2008
- 140.747
- 211.254
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol ablacım ben hissetmedim uyuyordum abla .valla hissetsekmi iyi hissetmesekmi anlamadım inanki.Blue_Peri geçmiş olsun iyisiniz demi.
Hissettmemek daha iyi helede gece olursa.Sağol ablacım ben hissetmedim uyuyordum abla .valla hissetsekmi iyi hissetmesekmi anlamadım inanki.
Çok şükür kuzum, gecmis olsunUyuyorduk kuzu hissetmedik valla
Hissetsen bı tedbir alır çıkarsın cikabilirsen ,bir yandanda etkisi çok büyük oluyor işte uzun süre üzerinden atamıyor insan.Hissettmemek daha iyi helede gece olursa.
Sağolasın kuzum benimÇok şükür kuzum, gecmis olsun
Hissetsen bı tedbir alır çıkarsın cikabilirsen ,bir yandanda etkisi çok büyük oluyor işte uzun süre üzerinden atamıyor insan.
Sağolasın kuzum benim
Evet,uyku sersemi iyice kötü oluyorHissettmemek daha iyi helede gece olursa.
Hafif şiddette olunca duymayınca gene iyide,büyük olunca kötü oluyor.Hissetsen bı tedbir alır çıkarsın cikabilirsen ,bir yandanda etkisi çok büyük oluyor işte uzun süre üzerinden atamıyor insan.
Sağolasın kuzum benim
Nedense hepte gece oluyorEvet,uyku sersemi iyice kötü oluyor
Evet ,en savunmasız andaHafif şiddette olunca duymayınca gene iyide,büyük olunca kötü oluyor.
Nedense hepte gece oluyor
Leyleği havada gördün seniyi eğlencelerPerşembe günüde eskişehire gidiyoruz kuzenle beraber pazar günü döneceğiz,kardeşim orada yerde ayarlandı .
Aynen panik ve korku birdeEvet ,en savunmasız anda
İyi oluyor ilk defa gidecez bide,çok sağolLeyleği havada gördün seniyi eğlenceler
İnşallah hemşomİnşallah yapabiliriz ya. Ne zaman niyetlensek bir şeyler oldu. İnşallah güzel bir günde güzel bir buluşma ayarlayabiliriz.
Hoş geldinGünaydın
Sağol canım aminnn,Blue_Peri çok geçmiş olsun allah beterinden korusun