Neden amaHerseye sikayetbende onu ettim
Canınız sıkılıyor herhalde bu sekilde iletisim kurulacaksa kurmayın daha iyi…Sen çok komik olduğunu zannediyorsun ama değilsin inşaAllah bir gün o şarkı senin için de okunur
Nilü kadar taş misaliBen onu sadece Nilü’ye söylemiştim oysaki.
Canımı şu insan sıkıyor.ne bu ya 1/2 nilu nilu yeter artıkCanınız sıkılıyor herhalde bu sekilde iletisim kurulacaksa kurmayın daha iyi…
Farkında mısınız bilmiyorum ama 2 gündür yoksunuz ve gelir gelmez bunun hesabını mı soruyorsunuz? Kendinizi çok değerli sanmışsınızCanımı şu insan sıkıyor.ne bu ya 1/2 nilu nilu yeter artık
Neyin hesabını sordum?bu1.sizlere kim o hakkı vermiş benim ismimi kullanıyorsunuz buralarda bu 2.3 cüsüde evet çok değerliyim.var mj başka lafın?lütfen beni kavgaya tahrik etmeyin lütfen sonra kötü olan taraf ben oluyorumFarkında mısınız bilmiyorum ama 2 gündür yoksunuz ve gelir gelmez bunun hesabını mı soruyorsunuz? Kendinizi çok değerli sanmışsınız
Biz en son konuyu kapattık sanıyordum.Canımı şu insan sıkıyor.ne bu ya 1/2 nilu nilu yeter artık
Umarım öyledirBiz en son konuyu kapattık sanıyordum.
Öyle öyle rahat ol:)Umarım öyledir
Ben uyanığım.Bu gece herkes erken uyumuş
Ablacım nasılsınBen uyanığım.
Çok şükür iyiyim.uyku tutmadı kk geziyorumAblacım nasılsın
Sen hangi ülkedesin aslen nerelisin :)Çok güzel çikolatalarınız var.bunu benim saygıdeğer kocam almış ben sevdiğim için ne hikmetse.biscolata,albeni,eti cin bunları çok severim ben ama Rusya’da tek tek bulunur bunlardan.bir tek Albeni var buralarda
Allah iyilik versinÇok şükür iyiyim.uyku tutmadı kk geziyorum
O sabah erken uyanıyor