- 1 Aralık 2021
- 12.148
- 40.825
- 34
Afiyet olsun çiçeğimSana oy vermemiş miyim ben?
Bu arada iki gece önce senin patatesli böreğin tarifiyle yaptığım böreklerin kalanını gömdüm. Ruhuna şifa olsun diye sana da dua ettim
Kim temizliyecek bu çamurları
Meşhurdur Şire Hanıımmmmm şehre küstü bir yanııımmmm şu yalancı dünyanıınnn gözündeeesin AntepliiiiiHemen başlasın
Li li li li liiiiiMeşhurdur Şire Hanıımmmmm şehre küstü bir yanııımmmm şu yalancı dünyanıınnn gözündeeesin Antepliiiii
Malatya'dan sivas'dan tello tello tello can yar gelir oynamaktan tello tello tello canLi li li li liiiii
Şarkıcılar çoğalıyorMalatya'dan sivas'dan tello tello tello can yar gelir oynamaktan tello tello tello can
Margaret Hale çıktı içimden
Bi sen kaldın şarkı söylemeyen. Billur sesinlen bize bir şarkı söyleee. Ali Cabbar hariç,o yassah.Şarkıcılar çoğalıyor
Kır gönlünün zinciriniHangi çılgın zincir vuracakmış
Sesime hayran olursun amaBi sen kaldın şarkı söylemeyen. Billur sesinlen bize bir şarkı söyleee. Ali Cabbar hariç,o yassah.
Önce bir söyleSesime hayran olursun amaAli Cabbar zaten gerçek değil,yok yok yok
Canlı söylesem olurdu oSevinmeli miyiz ?
Bunu sen istedin tatlı kısÖnce bir söyle
Henüz o teknolojiye erişmek nasip olmadıCanlı söylesem olurdu o
Li li li li liiiii
Sayfa iyice gazinoya döndüMalatya'dan sivas'dan tello tello tello can yar gelir oynamaktan tello tello tello can
Margaret Hale çıktı içimden