- 1 Aralık 2021
- 12.149
- 40.827
- 34
Yooo ismimi söylemem bir tek bende var ondan dolayıMaşallah ben gibisin yani benimde tek TC kaldı vermediğim
Bilindikse vermem ondan heveslenme diye sordumHep biz mi düşünecez azda nevoş düşünsün değil mi
Senin güya kocanda bilmiyorMaşallah ben gibisin yani benimde tek TC kaldı vermediğim
Aynen hiç işi olmaz onun sitelerle bilmem nelerle araba bakacağı zaman bile bana sarı siteye girsene der zor gelir ona kurcalamakSenin güya kocanda bilmiyorAma gelse eliyle koyduğu gibi bulur
Yok ya öyle bilindik değil yöresel de mantı türleri yasak onu biliyorum yağlama da mantı türüne giriyor muBilindikse vermem ondan heveslenme diye sordum
Ondan rahatsınAynen hiç işi olmaz onun sitelerle bilmem nelerle araba bakacağı zaman bile bana sarı siteye girsene der zor gelir ona kurcalamak
Yok ya burda ettiğim bazı muhabbetleri yapmami istemez şahsen ondan çekiniyorum bir tekOndan rahatsınAman bilse ne olacak ne yapıyorsun
O zaten yasak yağlama şampiyon yani fasulye tarifYok ya öyle bilindik değil yöresel de mantı türleri yasak onu biliyorum yağlama da mantı türüne giriyor mu
Ellerine sağlık canım. Çok severim(Hambal)Hingel yaptım bugün çocuklar bayadır istiyor du ve yöresel mi olsa gelecek katogori diye düşünerek yedimEki Görüntüle 3292950
Kv, kp değil miYok ya burda ettiğim bazı muhabbetleri yapmami istemez şahsen ondan çekiniyorum bir tek
Bize nasip olmadan fasülye olan tarifO zaten yasak yağlama şampiyon yani fasulye tarifO yapılmadı diye düşünme benim onda birinciliğim var
Onu biliyorum bir daha olmaması garanti olsun diye yazdımO zaten yasak yağlama şampiyon yani fasulye tarifO yapılmadı diye düşünme benim onda birinciliğim var
Ya öncesinde yapılıyordu ama birinci olmamıştı. Ondan kimse almıyorduBize nasip olmadan fasülye olan tarif
Evet ve şuan onun telefonundan giriyorum bu ne cesaret yiğidimKv, kp değil mi
İşte geçen yıl yaptığımız gibi orjinal tarifler olsunOnu biliyorum bir daha olmaması garanti olsun diye yazdım
Hep senin yüzündenYa öncesinde yapılıyordu ama birinci olmamıştı. Ondan kimse almıyorduFellah gibi sahipsizdi
YuhEvet ve şuan onun telefonundan giriyorum bu ne cesaret yiğidim
Yok ya Başka şeyler de var geçmiş işte yıllar öncesinde idi onlarKv, kp değil mi
Amacım popüler yapmakHep senin yüzündenAz güzel yap şunları
Onları nereden bulacak yaYok ya Başka şeyler de var geçmiş işte yıllar öncesinde idi onlar