Belli oluyorTabi be yaaa üj bej akrabami çağırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli oluyorTabi be yaaa üj bej akrabami çağırdım
Yaa ciddili miBu şaheserin söz ve müziği bizim bir akrabaya ait. Şarkıcılık genlerden geliyor kuşummm.
Şimdilik üj akrabam gelmiş beyaa az bekle bakalımBelli oluyor
Bildirim sonrası bakalımŞimdilik üj akrabam gelmiş beyaa az bekle bakalım
Hayir yöresel değil canım, tatlı(Hambal)Hingel yaptım bugün çocuklar bayadır istiyor du ve yöresel mi olsa gelecek katogori diye düşünerek yedim
Tabii kızaaammm ünlüyüz biz.Yaa ciddili mi
Biliyorum tatlı olacak umut dünyası işteHayir yöresel değil canım, tatlı
Yöresel yapsak hıngel dahil olmaz rahat ol(Hambal)Hingel yaptım bugün çocuklar bayadır istiyor du ve yöresel mi olsa gelecek katogori diye düşünerek yedimEki Görüntüle 3292950
İyi ki hingel yapmıyorsun zaten yarışmada kuzuBiliyorum tatlı olacak umut dünyası işte
Aklımda başka bir şey var zaten yöresel de benden başka da isteyen olmazYöresel yapsak hıngel dahil olmaz rahat ol
Ellerine sağlık afiyet olsun
Sen zaten ünlüsünTabii kızaaammm ünlüyüz biz.
Az bilinen olsunAklımda başka bir şey var zaten yöresel de benden başka da isteyen olmaz
Allah bağışlasın gene yazmamışsin şehir olarakAslında 3 çocukta yani 2016 da kk ya gelmiştim hamilelik topiklerini takip ettim o dönem ... 4 çocuğa hamile kalınca yine geldim kk ya bu sefer kalıcıyım ama
Biliniyor da yapan olmamış hiç seven de var kk da uzun zaman önce nabız yoklamıştımAz bilinen olsun
Bütün kk biliyor il ilçe olarak açık adresim var buradaAllah bağışlasın gene yazmamışsin şehir olarak
Ne acabaBiliniyor da yapan olmamış hiç seven de var kk da uzun zaman önce nabız yoklamıştım
Maşallah ben gibisin yani benimde tek TC kaldı vermediğimBütün kk biliyor il ilçe olarak açık adresim var burada
Hep biz mi düşünecez azda nevoş düşünsün değil miNe acaba