Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mezeler - OrdövrlerLezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri
Bizim evin karşısı otelAkşam balkona kurusun diye biber astım. Diyorum müdürü gelip kaldırın şunları diyebilir. Bekledim gelmediKesin kışın dolma yemeye gelecek
Kahvem yoktu bi yağmur storisi çekemedim TÜHHH. İnsanlar ellerinde çay/kahve bardağiyla mı bekliyorlar anlamıyorum. Yağmur başlıyor bir girip storilere bakıyorsun boooy boy kahve kupalı yağmur storisi. Nasip olur mu beee...
Kahvem yoktu bi yağmur storisi çekemedim TÜHHH. İnsanlar ellerinde çay/kahve bardağiyla mı bekliyorlar anlamıyorum. Yağmur başlıyor bir girip storilere bakıyorsun boooy boy kahve kupalı yağmur storisi. Nasip olur mu beee...