Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Samsun'dan dönüşte arkadaşlar illa Nevşehir e gidelim ordan geçelim dediler ..eşim üstüne para verseler yine binmem balona dedi

Sonra arkadaşlar gitmiş hatta Nevşehir de otelde kalmışlar çok beğenmişler orayı
Çok güzel bir şehir mutlaka gezilmesi gereken bir yer🤗Param çok olsa balona biner miyim sanmıyorum😁30-40 bin vermeye değmez zaten korkarım 🤣

Birisi canımı sıktı yani kendimi kötü hissetmeme neden olacak bir şey yaptı😒 uyusam geçerdi ama uykum da gelmiyor ki. İçim sıkılıyor,sol yanım komple ağrıyor. Hayrolsun inşallah.
Kelin merhemi olsa başına sürermiş🤷
Ben senden beter takıyorum.
Ama boşver kimse için üzülmeye değmez🥺

Keskem gündüz de uyusam gündüzleri bebenin totosuna kurt giriyor 😮‍💨🙄
Büyüyünce uyursun bende 2-3 sene öncesine kadar hiç gündüz uykusu uyuyamazdim anca eşim evde olursa

Şimdi çocuklar bir çok işini gördüğü için bana gerek kalmıyor fosur fosur uyuyorum uyudukca büyüyorum 🥲
Çok güzel bir şehir mutlaka gezilmesi gereken bir yer🤗Param çok olsa balona biner miyim sanmıyorum😁30-40 bin vermeye değmez zaten korkarım 🤣
Öyleymiş .bizde yükseklik korkusu var ağlamak ve bağırmak için o kadar para vermezdim bende 🤣

Büyüyünce uyursun bende 2-3 sene öncesine kadar hiç gündüz uykusu uyuyamazdim anca eşim evde olursa

Şimdi çocuklar bir çok işini gördüğü için bana gerek kalmıyor fosur fosur uyuyorum uyudukca büyüyorum 🥲

Öyleymiş .bizde yükseklik korkusu var ağlamak ve bağırmak için o kadar para vermezdim bende 🤣
Benimde var🤣

Kelin merhemi olsa başına sürermiş🤷
Ben senden beter takıyorum.
Ama boşver kimse için üzülmeye değmez🥺
Abarttığımın farkındayım ama insan hiç beklemediği kişi tarafından üzülünce biraz fazla koyuyormuş. İnşallah bu son olmuştur.

Dört gözle büyümesini bekliyorum 🤭
Benim en küçügu 1. Sınıf bu sene yatacağım zaman diyorum kardeşin bişey isterse bakın .bir tek hala tuvalet ihtiyacına cozum bulamadım 🥲 okulda ne yapacak bilmem gerisini hallediyorlar

Büyük oğlum maşallah çorba makarna herşeyi yapabiliyor öğrettim 🤣

X