Daha tarif alırken çişleri gelecek sen dur heleAy ben tek başıma bile ortalığı birbirine katıyorum bir de bebelerle girişirsek o evi ateşe veririz artık
Böyle hissetmen o kadar normal ki yaşadığınız şahit oldugunuz şeylerden sonra. Ama inan belki hemen değil ama gelecek daha güzel günlerPek umudum yok bunun için bileHepsi tükendi
Bir canımız sağ
İnşallah diyeyim sağ ol
Gülme komşuna diyorsunDaha tarif alırken çişleri gelecek sen dur hele
Belli oluyor
Üç oy hakkınız vardıOfff tabi ki memleketimin kısırı,humusu,muhammarasıtüm turkiye hatay gastronomisini begenir bi kocama sevdiremedik alısmıs baharatsız salcasız hormonlu yemeklere hataynkiler agır kacıyormus nasıl bir agırlıksa meze falan bu arada yogurtlu olan herseye bayılırım yapanların ellerine sağlık tek sık seciyoruz heral secemedigim bütün arkadsların eline sağlık basarılar onlara
KraaaaalllllBlue_Peri çiçekli sunumdan koyu renk tabaktan seni de doğru tahmin etmişim
Benimkiler de belli, tabaklar hep aynı sjskjsksNiye üç ile sınır koyduysam
Benimkiler de belli, tabaklar hep aynı sjskjsks
Kuşum seni gönülden tebrik ederim. Cacıktan bile az oy almak, herkes başaramaz.En sonuncuyum yaa ahahah bunu heeç unutmuciiiiim
Konuşmaları yeniden eskiye okuduğum için yorumunu ancak görebildim, zaten tanımışsın tabağımı heheSenin tabaktan ziyade sunum aynı oranda düzgünlükte oluyor
Ha tamam 3 oy kullanmısım zaten tesekkurler :)Üç oy hakkınız vardı
Sen neden eylül ayında yoksun onu anlatsanaNeden ekim değil de eylül ayı tatlı yapıyoruz anlatsana biraz?Nevreste Çizkek süslemesi yapmayayım diye değil mi?
Rica ederimHa tamam 3 oy kullanmısım zaten tesekkurler :)