Allah bir daha göstermesin nevoşumPuding yapmıştım
n bir kaç gün sonra almaya geliyorum rahat olBana tarif kalmıyor sonra
Ne desem bilmiyorumAllah bir daha göstermesin nevoşum
EvetVe fasulye olmuştun dimi
semiz otu salatası ile karamelize mantar.
Aslında annemdeyken yapmaya cok niyetlendim ama orda mantar bulamadım buraya gelince de unutuverdim
Yerin kulakları varBe
n bir kaç gün sonra almaya geliyorum rahat ol
Sen puding yapmıştınŞubat öncesi bende yok. Ocak ayında yapmışız
Canınız sağ. Herşey yoluna girer zamanlaNe desem bilmiyorum
Özledim yarışmada olmayıEvet
Güzel tarifler de almışsın. Nasip değilmiş. Bu ay inşallah yapabilirsin
Yansıtmıyorum ama iyi değilimCanınız sağ. Herşey yoluna girer zamanlaÇok şükür iyisiniz. Böyle düşün
Haberlerde görüyorum. Ne desek boş anlamsız kalıyor10 gün içinde bizim evde dinamitle patlatılacak
Bebişler bir doğsunÖzledim yarışmada olmayı
Zaten az kaldı doğuma bi süre katılamam herhalde, muhtemelen uzun bir süre
Canınız sağolsun Nevoşum inşallah kendi evinde kendi çekirdek ailenle daha güzel tarifler paylaştıgın günler yine gelecekEvet baktım
Evimde son tarifim
Kolay değil nevoşYansıtmıyorum ama iyi değilim
Pek umudum yok bunun için bileCanınız sağolsun Nevoşum inşallah kendi evinde kendi çekirdek ailenle daha güzel tarifler paylaştıgın günler yine gelecek
Bugün Hatay depreminde kaybettiklerimiz mi neydi sayfanın adıHaberlerde görüyorum. Ne desek boş anlamsız kalıyor
Ay ben tek başıma bile ortalığı birbirine katıyorum bir de bebelerle girişirsek o evi ateşe veririz artıkBebişler bir doğsunaz büyüsünler. Beraber yaparsınız oyy
Allah yardımcıları olsunBugün Hatay depreminde kaybettiklerimiz mi neydi sayfanın adı
Videoları konusmalari enkaz videolarını izledim yarım saat ağladım çok çabuk unutuyoruz ya çok kolay geliyor bize ..ama gerçekten çok zor ordakilerin işi
O insanlar her gün oraları gördükçe o anı yasiyorlar yeniden