- 12 Mart 2011
- 245
- 230
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh ne iyi olurduuuusesi guzelmiymis gıııaaaaz margi nerdesin Margaret Hale güzel bir repertuar hazırla bizeNe de güzel olurdu pericimmay düşünsene şöyle uzun bir masada hepimiz toplanmışız,yiyoruz içiyoruz ,Margaret da bize şarkı söylüyor fasıl falan
Teşekkür ederizKaşarlı Mantar Dolması ve Rus Salatası
Gavurdağ Salatası ve Fellah Köftesi (Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası Üzerinde)
Yoğurtlu Patates Topları ve Pastırmalı Humus
Uf aç karna girmeseydim keşke, başarılar.
Sen gri mi olmak istiyordunOooOo yarışma bitmiş, oylama başlamış ben tarifimi yine yetiştirememişim ve dahası da kaos çıkmış VE BEN YOKUM..
Yok ya ben kaostan beslenen kesimdenim, çekirdek çitleyecektimSen gri mi olmak istiyordun
Herşey gece olmuş bitmiş di ben de senin gibi uzaktan baktımYok ya ben kaostan beslenen kesimdenim, çekirdek çitleyecektim
Gideyim de şu kaosa sebep olan arkadaş kimmiş onu stalklayayım bariHerşey gece olmuş bitmiş di ben de senin gibi uzaktan baktım
Her yarışma var her türlü aksiyonYemek oylamasında da kaos görmedik demeyiz Henüz karar veremedim hanımlar, hepsi çok lezzetli görünüyor Bol şans diliyorum hepinize
Vurrr kadehi ustaaaaam bu gece de sarhoşuuuuzzzzzNe de güzel olurdu pericimmay düşünsene şöyle uzun bir masada hepimiz toplanmışız,yiyoruz içiyoruz ,Margaret da bize şarkı söylüyor fasıl falan
İlk kez gördüm ben, fazla yorum yapmayayım. Ben de ilk banımı aldım, yeni açıldı. Bazı üyelerden uzak durulmalı, bunun dersini güzel aldım.Her yarışma var her türlü aksiyon
Benden beteri de varmış çok şükürKeşke bir oyumuda kendime verseydim 0 ım ya ilk defaaaa ahahshd ben bu hallere düşecek perimiydim
Zalimlar geç kaldım aldınız tüm cağnım güzel tarifleri
Ay çok komik yaaaa
Kimden meselaİlk kez gördüm ben, fazla yorum yapmayayım. Ben de ilk banımı aldım, yeni açıldı. Bazı üyelerden uzak durulmalı, bunun dersini güzel aldım.
Senden dermişKimden mesela
Gelip beni burda bulabilir, korkuyorum. Yemekle arası iyi olan birisi.Kimden mesela
Çok iyisin cacık çok seviliyormuş kk daBenden beteri de varmış çok şükür
Baş harfi?Gelip beni burda bulabilir, korkuyorum. Yemekle arası iyi olan birisi.