- 22 Eylül 2022
- 5.641
- 15.948
Desene bdvden çok dedikodu dönüyor. Kabul et hadi bdvde çok ban var diye burda çaktırmadan yapıyorsunuzTüyo mu biz burada genelde zezikozu yapıyoruz beybi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Desene bdvden çok dedikodu dönüyor. Kabul et hadi bdvde çok ban var diye burda çaktırmadan yapıyorsunuzTüyo mu biz burada genelde zezikozu yapıyoruz beybi.
Tamam beklerizOlabildiğince buralardayım tüyo alabilmek için
Çok güzel yemekler biliyorum dersem elim ayağım ter döner ama sunum yapamadığım bir gerçek.Çok güzel yemekler biliyorsundur ama sunum yapamadığından hiçbir yerde paylaşamıyosundur dkhdks
Tabi ki ne sandınDesene bdvden çok dedikodu dönüyor. Kabul et hadi bdvde çok ban var diye burda çaktırmadan yapıyorsunuz
Ben yapıyorumÇok güzel yemekler biliyorum dersem elim ayağım ter döner ama sunum yapamadığım bir gerçek.
Buralardayım... Attın zehirli oku dedikodu dedinTabi ki ne sandın
Mune abla burda dedikodu yaptığımızı duymazsa ban yemeyiz
Aynen biz burada dedikodunun dibine vuruyoruz. Bdvden farkı yokBen yapıyorum
Buralardayım... Attın zehirli oku dedikodu dedin
Arada oda gelip bize katılıyor.Mune abla burda dedikodu yaptığımızı duymazsa ban yemeyiz
Burdan ayrılmama artık imkan yok. Herkesi de toplayacağımAynen biz burada dedikodunun dibine vuruyoruz. Bdvden farkı yok
Nevreste ayyy ben galiba buraya neden takıldığımın cevabını buldum.
Eee onlar bizim takımdan zatenBurdan ayrılmama artık imkan yok. Herkesi de toplayacağım
Muhittin Tenceresiz kaldim anne C Calcifer mybiglove
Burada kavga edemezsiniz ondanNevreste ayyy ben galiba buraya neden takıldığımın cevabını buldum.
Evet ya biz banlardan kaçarken buraya sığınmıştık
Ay bi tanesinin nickini unuttum ama o burayı illaki bulurEee onlar bizim takımdan zaten
Kesin bilgi mi yayalım mıDedikodu yapmayi hic sevmem
Ay yok aslaaa kimseyi bulamazsam kendi dedikodumu yaparimKesin bilgi mi yayalım mı
Ohhh beee kk olarak hafifledik canomTariflerimi aldım sonunda
Tamam o zaman alıyoruzAy yok aslaaa kimseyi bulamazsam kendi dedikodumu yaparim