- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.145
Abla ben muhittin tanımadın mıYok nick neden MahmutGelmişsin sorayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla ben muhittin tanımadın mıYok nick neden MahmutGelmişsin sorayım dedim
Esime soyledim yemek yarışmasina katildim diye, ne yapcan dedi soledim iste ofladi pufladi, guzel yarışmalar olursa katilmam, niye mutlu olsunMerakla bekliyoruz
Umarım bağımlı olursun çok amin
Ooohhhhhhhhhh supeeeerrrrr hasret kaldı bebeyimKazanma şansı yüksek ilk 3 bence
Biliyorum ya Neden Muhittin, Neden MahmutAbla ben muhittin tanımadın mı
Eşin de güzel yemek yapıyordu senin profilde denk gelmiştim. Ailecek hamaratsınızEsime soyledim yemek yarışmasina katildim diye, ne yapcan dedi soledim iste ofladi pufladi, guzel yarışmalar olursa katilmam, niye mutlu olsun
Sence de çok kadın yokmu burdaBiliyorum ya Neden Muhittin, Neden Mahmut
Sende haklısın şimdi kıskandım bu neden bizim aklımıza gelmediSence de çok kadın yokmu burda
Katılırsan o sana sık sık katılmanın söyler zatenEsime soyledim yemek yarışmasina katildim diye, ne yapcan dedi soledim iste ofladi pufladi, guzel yarışmalar olursa katilmam, niye mutlu olsun
Ayy nooğlur mybigin et, börek,pasta kategorilerine katılmasını zorunlu hale getirin. Senede birkaç sefer de olsa evdeki garibanların boğazlarından düzgün bir yemek geçsin.Katılırsan o sana sık sık katılmanın söyler zaten
O en azından mezede olsa yarışmalara katılıyor. Bazıları onu bile yapamıyorAyy nooğlur mybigin et, börek,pasta kategorilerine katılmasını zorunlu hale getirin. Senede birkaç sefer de olsa evdeki garibanların boğazlarından düzgün bir yemek geçsin.
Kalbim çıt gözyaşım pıt.O en azından mezede olsa yarışmalara katılıyor. Bazıları onu bile yapamıyor
dun brokoli mantar havuc üçlüsünü hasladim hindistan cevizi sütüyle, müthiş olmustu ama kimse yemedi, döner söyledilerAyy nooğlur mybigin et, börek,pasta kategorilerine katılmasını zorunlu hale getirin. Senede birkaç sefer de olsa evdeki garibanların boğazlarından düzgün bir yemek geçsin.
Bari et suyuyla falan haşlasaydın.ajsjsjsndun brokoli mantar havuc üçlüsünü hasladim hindistan cevizi sütüyle, müthiş olmustu ama kimse yemedi, döner söylediler
Aaaa üstüne mi aldın yoksa kıyamamKalbim çıt gözyaşım pıt.
Ay bi de dalga geçiyo Ağlarsam görürsünAaaa üstüne mi aldın yoksa kıyamam
Anayım ben hem sever hem döverimAy bi de dalga geçiyo Ağlarsam görürsün
Hep dövüyorsun amaAnayım ben hem sever hem döverim
Şımarma diyeHep dövüyorsun ama