- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.836
Bırak da kadın çayını içsin yeşilliğe karşıBende hala Nevreste ye tarif fotosu atıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırak da kadın çayını içsin yeşilliğe karşıBende hala Nevreste ye tarif fotosu atıyorum
Yine içsin engel değil çayın yanında iyi gidiyorBırak da kadın çayını içsin yeşilliğe karşı
GeliyorKöz patlıcanlı yoğurtlu meze olsa da yesek
Güzel yapmış hayınnnnnGeliyor
Sen de alsaydın ya tatifAcı ezme yapan varsa mis gibi lokanta ezmesi tarifim varrr seve seve paylaşırım
Ben sadece deli gibi yapmayı bilenlerdenim bende sunum 0Sen de alsaydın ya tatif
Bende beceremem ama yapmaya çalışıyorumBen sadece deli gibi yapmayı bilenlerdenim bende sunum 0
AynenGüzel yapmış hayınnnnn
Belki yavaş yavaş olurduBen sadece deli gibi yapmayı bilenlerdenim bende sunum 0
Gram göz zevkim yok yani ben pişirirken yiyen biri olduğum için ilk fotodaki ölçü ile son fotodaki ölçü asla uyuşmazBende beceremem ama yapmaya çalışıyorum
İnan ki bi kaç kere çabaladım da tık yok bende. Ben sadece muhteşem masa kurarım onun dışında göz zevkim yok benceBelki yavaş yavaş olurdu
Bu da kimmiş aaaa benmişimBen sadece deli gibi yapmayı bilenlerdenim bende sunum 0
Olsun sohbete dahil olabilirsinizİnan ki bi kaç kere çabaladım da tık yok bende. Ben sadece muhteşem masa kurarım onun dışında göz zevkim yok bence
Olacak o kadar da benim et şiş pişerken 10 tane sunumda 6 tane kalmıştıGram göz zevkim yok yani ben pişirirken yiyen biri olduğum için ilk fotodaki ölçü ile son fotodaki ölçü asla uyuşmaz
Çok güzel yemekler biliyorsundur ama sunum yapamadığından hiçbir yerde paylaşamıyosundur dkhdksBu da kimmiş aaaa benmişim
Olabildiğince buralardayım tüyo alabilmek içinOlsun sohbete dahil olabilirsiniz
Ben şimdilik uzaktan izlemeye devammmmOlacak o kadar da benim et şiş pişerken 10 tane sunumda 6 tane kalmıştı
Izle izle sonra gelir gitmezsinBen şimdilik uzaktan izlemeye devammmm
Tüyo mu biz burada genelde zezikozu yapıyoruz beybi.Olabildiğince buralardayım tüyo alabilmek için