- 28 Haziran 2011
- 59.447
- 149.955
Eğer yaparsan buluruz tarif bebekimKuzu evet alamadım misafirim vardı bugün ona hazırlık yaptım dün birde bulamadım ne yapacağımı açıkcası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer yaparsan buluruz tarif bebekimKuzu evet alamadım misafirim vardı bugün ona hazırlık yaptım dün birde bulamadım ne yapacağımı açıkcası
Bende buldum hale nin ne yapacağınıHepimiz bu anı bekliyormuşuz askolettam bu arada senin ne yaptığını da buldum
Zor olmadı valla dimi beybiBende buldum hale nin ne yapacağını
O kadar tercih edilmemiş ki geç gelmeme rağmen aldım.Hepimiz bu anı bekliyormuşuz askolettam bu arada senin ne yaptığını da buldum
Çünkü oy almaz diye düşünüyor insanlar beybimO kadar tercih edilmemiş ki geç gelmeme rağmen aldım.
Önerilerini beklerimEğer yaparsan buluruz tarif bebekim
Doğru düşünüyorlar.Çünkü oy almaz diye düşünüyor insanlar beybim
Sen yaparsan alır ama onu bilmiyorlar beybiDoğru düşünüyorlar.
Tabiki kuzuÖnerilerini beklerim
Konular daha aktif edilmedi zerriskoKonu açanlar konularına beni de etiketleyebilir mi ben bulamıyorum da
Heee tamamKonular daha aktif edilmedi zerrisko
Yaparlar yaparlarKöz patlıcanlı yoğurtlu meze olsa da yesek
Yapıldı canım,paylaşıldıAcı ezme yapan varsa mis gibi lokanta ezmesi tarifim varrr seve seve paylaşırım
Ay onun tarifine de bakayım farklı bişey ekliyor muuu acabaaYapıldı canım,paylaşıldı
Gülme komşuna gelir başınaAy mesacım tekrarlanmış sory.