- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
Masallah dediğimiz 40 gün yaşamıyorDünden beri o kadar serin kibiliyordum bu mutluluğun kısa süreceğini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah dediğimiz 40 gün yaşamıyorDünden beri o kadar serin kibiliyordum bu mutluluğun kısa süreceğini.
Sultanımı bulabilirsem Kırcam gibi bir soru sordum da ama yok buralarda heraldeWunderLost şeytanın bacağını kıracak misin bu sefer
Gelir birazdanSultanımı bulabilirsem Kırcam gibi bir soru sordum da ama yok buralarda heralde
Çok acilse ulaşayim benSultanımı bulabilirsem Kırcam gibi bir soru sordum da ama yok buralarda heralde
Yok güzelciğimm işi varsa beklerim ben, tarifi yaptım bu mu bu mu diye sormak için şey etmiştim geldiğinde döner öyle yüklerim artık sağ olasınÇok acilse ulaşayim ben
Ellerine sağlık tatlım,yazdım ben şimdi,döner yakindaYok güzelciğimm işi varsa beklerim ben, tarifi yaptım bu mu bu mu diye sormak için şey etmiştim geldiğinde döner öyle yüklerim artık sağ olasın
TamamdirrrEllerine sağlık tatlım,yazdım ben şimdi,döner yakinda
Tamamdirrr
Wundercanim bende tarifimi yaptimYok güzelciğimm işi varsa beklerim ben, tarifi yaptım bu mu bu mu diye sormak için şey etmiştim geldiğinde döner öyle yüklerim artık sağ olasın
Konumuda açtım koş gel arkamdanTamamdirrr
Hadi bakalım bugün 3 konu birden açılacak o zaman belki başka yapan da vardır hattaWundercanim bende tarifimi yaptim
Sen git annem izin vermiyor açıcamm da sosyalimm kafama bir şey takıldı sultanıma sordum onu bekliyorumKonumuda açtım koş gel arkamdan
Bereketli bir gün yaşıyoruz wundercanim, insanlar bayram etsin ohhHadi bakalım bugün 3 konu birden açılacak o zaman belki başka yapan da vardır hatta
Ben annenden izin alirimm için rahat etsin wunderim sor tabi, kafan rahatlarSen git annem izin vermiyor açıcamm da sosyalimm kafama bir şey takıldı sultanıma sordum onu bekliyorum
Hiç valla biz de olmasak ne etcek bu kadınlar sayemizde gözleri gönülleri açılıyorBereketli bir gün yaşıyoruz wundercanim, insanlar bayram etsin ohh
Star sunumlarımiz sayesinde wunderimHiç valla biz de olmasak ne etcek bu kadınlar sayemizde gözleri gönülleri açılıyor
Yapıyoruz bu işiStar sunumlarımiz sayesinde wunderim
Spor sporYapıyoruz bu işi