Yanıyoruz aşkomHer gün gibi aşko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanıyoruz aşkomHer gün gibi aşko
Aynen aşkomAşko biz klasikçiyiz
Yemekleri yapmaya kalktım sadece onun dışında vantilatör karşısında panda gibi yuvarlanıyorum aşkoYanıyoruz aşkom
Aaa ne tesadüf bendeYemekleri yapmaya kalktım sadece onun dışında vantilatör karşısında panda gibi yuvarlanıyorum aşko
Kışlık konumuz var oraya baktın mı fikir olur belkiKKış hazırlığı na başlasam diyorum bahçeden ürünlerle pancar haşladım buzluğa koydum yemek yada börek yaparım kışın
Yok aşko,yarın Ve Cuma,ve hafta sonu ve ve veAşko bugün değil miymiş
tabikide baktım bir kaç şey var aklımda oradan hatta pancarı ekliyecektim unuttumKışlık konumuz var oraya baktın mı fikir olur belki
Ellerine sağlık canım
Seni köftehor senii
Yananı görür Allah deyip iğrenç bir espri yapmak istiyorum nevoşumYanıyoruz aşkom
Ben ne dedim, mercimek köftesini sekillendireyim dedim canomSeni köftehor senii
Yemekleri yapmaya kalktım sadece onun dışında vantilatör karşısında panda gibi yuvarlanıyorum aşko
he he tabi yanına limon da koyBen ne dedim, mercimek köftesini sekillendireyim dedim canom
Enem canom bana da kızdıhe he tabi yanına limon da koy
Kim alır bilmiyorum ama herkes çok sevinecek kuzumBu ay kim birinci olacak merakla bekliyorum mezeler çok yakın oy alır bence
Dünden beri o kadar serin kibiliyordum bu mutluluğun kısa süreceğini.Yok aşko,yarın Ve Cuma,ve hafta sonu ve ve ve