- 1 Aralık 2021
- 12.081
- 40.594
- 34
Çerkez tavuğu aklıma geldi alınmıştır belki amaYapmak istesem tarif yok ben ne yapim söyleyin Nevreste de konu başlığının adı aynı şu şekilde. ?-… tarifi soru işareti olan taraf boşlukta
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çerkez tavuğu aklıma geldi alınmıştır belki amaYapmak istesem tarif yok ben ne yapim söyleyin Nevreste de konu başlığının adı aynı şu şekilde. ?-… tarifi soru işareti olan taraf boşlukta
Bize pek uymuyorÇerkez tavuğu aklıma geldi alınmıştır belki ama
Ben söyleyeyimBize pek uymuyor
Kajulu bişeyse almim cınımBen söyleyeyim
Nasıl da bilir Zanosunu başka fikrim yok hakim beyKajulu bişeyse almim cınım
Nasıl da bilir Zanosunu başka fikrim yok hakim bey
Burada bir esiyor ama ne esiyor Sanki fırını 200 dereceye ayarlamışsın,kapağı açık yüzüne yüzüne üflüyor gibi öyle bir esintiYarin çok sıcak olacakmış yine
Geçen Çarşamba biz yatakta ağırlığımı hissedemedim ben ,eridim,yatak oldumBurada bir esiyor ama ne esiyor Sanki fırını 200 dereceye ayarlamışsın,kapağı açık yüzüne yüzüne üflüyor gibi öyle bir esinti
Son 1 ay daha dayanacağızGeçen Çarşamba biz yatakta ağırlığımı hissedemedim ben ,eridim,yatak oldum
dayanabilirsen dayan Zenna ZabbarSon 1 ay daha dayanacağız
Tadını alan unutamıyor diyor Sergen bilmeyen vermez zennam ve kukriş verir iki oyla ilke imza atarımKukrim Den garanti oy gelirdi yapaydın
Aşko bugün değil miymişYarin çok sıcak olacakmış yine
Kajuyu meze ettirmemKukrim Den garanti oy gelirdi yapaydın
Her gün gibi aşkoAşko bugün değil miymiş
Aşko biz klasikçiyizKajuyu meze ettirmem