- 24 Eylül 2018
- 98.727
- 295.411
- 698
Kesinlikleİlk fırsatta denensin!!!!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikleİlk fırsatta denensin!!!!
Senin tarifin mi bu seferki, belli.Tarifim gelmedi![]()
Senin tarif de 23 gibi gelir NevoşTarifim gelmedi![]()
Senin tarifin mi bu seferki, belli.![]()
Bayağı oldu merak ettimSenin tarif de 23 gibi gelir Nevoş![]()
Bu gece gelir yarına kalmaz inşallahBayağı oldu merak ettimGeçen sefer birgün bekledim
![]()
Kazen 'e sor kaç paraymışAllaşkına nooluyo hı noluyo?!?!?! Herkese tik verilmiş hani nerede benim tikim????????
Kaç para ulan bir tik???
Parayla değil ki olsa çat diye alırdımKazen 'e sor kaç paraymış![]()
Ben bu bölüm dışında pek ilgilenmiyorum.Parayla değil ki olsa çat diye alırdım
Hem sen sorsana benim yerime![]()
Tabii tabiiiiiii illa ki bir nedeni vardır yoksa durduk yere tik verecek değil yaniBen bu bölüm dışında pek ilgilenmiyorum.
Vermesinin elbet nedenleri vardır.![]()
Peki nasıl kızarıyoruzTabii tabiiiiiii illa ki bir nedeni vardır yoksa durduk yere tik verecek değil yani
Yemek yap kazan ve pro olPeki nasıl kızarıyoruz![]()
Hayatıma ne gibi faydası olur bilmem ama çok hırslandım şimdiYemek yap kazan ve pro ol![]()
Sürekli katılırsan bazı yarışmalar da pro olmayan herkesi pro yapıyor. Biz yarışma kazanmadan pro olmuştukHayatıma ne gibi faydası olur bilmem ama çok hırslandım şimdi![]()
Vayyy yaparım ben de sıkılıyorum zaten bu sene güne de katılmadım en azından yapmak için bahanem olurSürekli katılırsan bazı yarışmalar da pro olmayan herkesi pro yapıyor. Biz yarışma kazanmadan pro olmuştuk![]()
Alışınca bağımlılık yapıyorVayyy yaparım ben de sıkılıyorum zaten bu sene güne de katılmadım en azından yapmak için bahanem olur![]()