- 21 Kasım 2017
- 27.915
- 120.610
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşure içine koyulan yiyeceklere ben ne alaka dedirten bir aştır.Patates ne alakaysa elma da o alaka aşurede. Kuru mangoya rahmet okuyacağız bu gidişle.![]()
Öff onu bazı reçel ve tatlılara da yapıyorlar iğvrenç oluyor.Antep’te de susamı basıyorlar aşureye.![]()
Aşureden başka bir yerde görmedim. Mümkünse de görmeyeyim.Öff onu bazı reçel ve tatlılara da yapıyorlar iğvrenç oluyor.
Cano Oktar.Maşallah Zenna’ma
Bende Adnan hoca gibi gelene geçene maşallah dağıtıyorum![]()
Şekeri de var susamlı konyada susamlı helva yapılıyor ama kabuklu rengi kavrulmuş gibi bir susam kullanıyorlarÖff onu bazı reçel ve tatlılara da yapıyorlar iğvrenç oluyor.
Senin de sevdiğin bir şey yok ki zatenElmaydı ya ayva olsa bilirdimevet ayva da sevmem.
Onun adı küncüŞekeri de var susamlı konyada susamlı helva yapılıyor ama kabuklu rengi kavrulmuş gibi bir susam kullanıyorlar
Fakirim diyorum anlamıyor musunSenin de sevdiğin bir şey yok ki zaten
Antep’te de küncü diyorlar. Ne kadar yakınsınız düşün artık.Onun adı küncükırmızı susam falan da diyorlar ama burada küncü derler.
Bilmiyordum adını simitte güzel oluyor kavrulmuş susama benzediği içinOnun adı küncükırmızı susam falan da diyorlar ama burada küncü derler.
Evet instagramda görüyorumAntep’te de susamı basıyorlar aşureye.![]()
Cano Oktar.![]()
Sıcaktan yolu şaşırmış olabilir aşkoTarif neden gelmiyor![]()
Ben de düsündümTarif neden gelmiyor![]()
Olabilir aşkomSıcaktan yolu şaşırmış olabilir aşko![]()
İlk fırsatta denensin!!!!