- 20 Mart 2008
- 140.792
- 211.399
- 60
Çocuklarda iyiler demi,şansızlığa bakarmısın dursun bitsin artık buda.Sağ ol ablacım iyiyiz
Nice mutlu yıllarınıza olsun,sağlıkla huzurla dolu nice yıllarınız olsun nevoşcumSağ ol Kirazbalım
Bugün kocam işte ve yanımıza bile gelemiyecek arabada kalacak
Allah büyük nevoşum, umudumuzu yitirmiyoruzSağ ol Kirazbalım
İyiler ablacım sağ olÇocuklarda iyiler demi,şansızlığa bakarmısın dursun bitsin artık buda.
Nice mutlu yıllarınıza olsun,sağlıkla huzurla dolu nice yıllarınız olsun nevoşcum
Çok şükürAllah büyük nevoşum, umudumuzu yitirmiyoruz
7.2ydi ,öyle de işte, ne kadar olabilirsekNe kadar dikkatli olacazki sanki,panşk hali bile yetiyor işte.
Kasımda olanda 6.9 filandı herhalde.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun NevoşumSağ ol Kirazbalım
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun NevoşumDaha nice uzun sağlıklı mutlu huzurlu sevgi dolu yıllarınız olsun
Sağ olun
Çok gecmiş olsun nevoş rabbim beterinden korusun daha yaşatmasınSağ olun
İyiyiz canım sağ olNevreste iyi misin canım ben dün akşamdan beri evde değilim yeni bebeği olan arkadaşımın annesini hastaneye kaldırdılar ben bebeğin çocuklarını yanındayım şarjımı da almamışım telaşla
Amin inşallah canımÇok gecmiş olsun nevoş rabbim beterinden korusun daha yaşatmasın
Evet düzenli olarak yemek yapanlara geldiHerkese nick yanına ok gelmiş burda ne guzel hayırlısı olsun
Anladım canimmEvet düzenli olarak yemek yapanlara geldi
Ara ara sık sık katılanlar için talepte bulunacağım. Ama devamlılık önemliEvet düzenli olarak yemek yapanlara geldi
Rica ederim canım benim öpüyorum hepsiniİyiler ablacım sağ ol
Teşekkür ederiz
Doğru 7.2 idi şiddeti.7.2ydi ,öyle de işte, ne kadar olabilirsek
Rica ederim canım benim öpüyorum hepsini
Doğru 7.2 idi şiddeti.
İyiyiz canım sağ olNevreste geçmiş olsun canım. Sabah haberim oldu depremden. Hemen aklıma sen geldin, mesajlarına baktım nasılsınız diye.