- 20 Mart 2008
- 140.792
- 211.399
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devami da gelecek deyip insanları korkutuyorlar zaten deprem ülkesi evet ama bu kadar üst üste olması insanı geriyorÜlkece geçmişler olsun arkadaşlar,ne zzaman son bulacak artık.
Bimez ki devam eder gene,tam rahat edelim derken gene korkular başlıyor maalesf.Devami da gelecek deyip insanları korkutuyorlar zaten deprem ülkesi evet ama bu kadar üst üste olması insanı geriyor
Ben oluruna birakanlardanım,hiç endişem yok ama bazı insanlar çok endise ediyor, onlara üzülüyorum ,olursa da hafif olup ,geçip gider insallahBimez ki devam eder gene,tam rahat edelim derken gene korkular başlıyor maalesf.
Bir yere kadar oluruna bırakabilirsin,binan sağlamdır bişey olmaz garantin vardır tamamda,hafif olsun yeterki.Ben oluruna birakanlardanım,hiç endişem yok ama bazı insanlar çok endise ediyor, onlara üzülüyorum ,olursa da hafif olup ,geçip gider insallah
Öyle,zaten nerdeyken olacak belli değil ki,ev sağlamdır,ziyarete gidersin orda denk gelir ,Allah hepimizi korusun demekten başka çare yokBir yere kadar oluruna bırakabilirsin,binan sağlamdır bişey olmaz garantin vardır tamamda,hafif olsun yeterki.
Hep diyorum dışarda yakalanayım diye,inşallah yaşamayız bunları.Öyle,zaten nerdeyken olacak belli değil ki,ev sağlamdır,ziyarete gidersin orda denk gelir ,Allah hepimizi korusun demekten başka çare yok
İnşallah şekerciğim, uyurken olmasın, bir de sevdiklerimize hemen ulaşabilelim, ona bile dua edeceğizHep diyorum dışarda yakalanayım diye,inşallah yaşamayız bunları.
Nedense hep gece olması enteresan değilmi,sıkıntı ulaşamamak burada .İnşallah şekerciğim, uyurken olmasın, bir de sevdiklerimize hemen ulaşabilelim, ona bile dua edeceğiz
Evet,gece olması insanı daha çok şoka sokuyor ,Ağustos 99da mesela,aklımız çıktı resmen. En korktuğum ulaşamamak benim,bizde herkes ayrı yerlerde :/Nedense hep gece olması enteresan değilmi,sıkıntı ulaşamamak burada .
Bizlerde farklı şehirlerdeyiz ağustos depreminde ankaradaydım orası bile çok sallandı.Evet,gece olması insanı daha çok şoka sokuyor ,Ağustos 99da mesela,aklımız çıktı resmen. En korktuğum ulaşamamak benim,bizde herkes ayrı yerlerde :/
Yaşayıp göreceğiz bakalım, neler olacakBizlerde farklı şehirlerdeyiz ağustos depreminde ankaradaydım orası bile çok sallandı.
Kaçış yok maalesef.Yaşayıp göreceğiz bakalım, neler olacak
Yok evet,müdahale de edemiyor insan ,yangın olsa söndür, sel olsa kaç,bunda donup kalıyor insan resmen .Kaçış yok maalesef.
Kesinlikle öyle kasım depremini yaşadım bende aşağı nasıl indim hatırlamıyorum merdiven basamakları hareket ediyordu.Yok evet,müdahale de edemiyor insan ,yangın olsa söndür, sel olsa kaç,bunda donup kalıyor insan resmen .
Belirsizlik zor ,elimizden geldiğince dikkatli olmamız şart artık. Kasim'da olan da çok sallamisti gercekten,akşam üstü olması iyiydi sadeceKesinlikle öyle kasım depremini yaşadım bende aşağı nasıl indim hatırlamıyorum merdiven basamakları hareket ediyordu.
Şaşkınlık korku eşimde yoktu o sırada doğu görevindeydi.
Ne kadar dikkatli olacazki sanki,panşk hali bile yetiyor işte.Belirsizlik zor ,elimizden geldiğince dikkatli olmamız şart artık. Kasim'da olan da çok sallamisti gercekten,akşam üstü olması iyiydi sadece
Sağ ol ablacım iyiyizNevoşum çok geçmişler olsun iyisiniz demi.
Sağ ol KirazbalımCanım Nevoşbalım , evlilik yildönümünüz kutlu olsun evlatlarinla eşinle sağlıklı,mutlu ,huzurlu yıllar geçirin inş Nevreste