EstağfirullahAminn çorba kraliçesi senide bekleriz
İlk başta çok koyuyor yaİyi hadi hasret giderin bol bol:)Benim kızlarında 4 -5 senesi var gidelerse ne yaparım
Haklarında hayırlııs olsun.Emeklerini boşa vermesin.İyi olsunlar uzak olsunlar ne yapalım.En büyük dileğim aynı şehri kazanmaları bölüm önemli değil:)İlk başta çok koyuyor yaAma çok uzak olmadığı için en azından 1-2 ayda bir geliyor:) İnşaAllah senin prensesler de senden çok uzakta olmazlar canım❤
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah, zor be insan çocuğunu nasıl verir kaynanLarı anlıyorumÇok yakışıklı ne talipler çıkacak
İnşaAllah canım benimHaklarında hayırlııs olsun.Emeklerini boşa vermesin.İyi olsunlar uzak olsunlar ne yapalım.En büyük dileğim aynı şehri kazanmaları bölüm önemli değil:)
Benimde öyle daha çok ve ama inşallah goruruz bizde o günleri :))Haklarında hayırlııs olsun.Emeklerini boşa vermesin.İyi olsunlar uzak olsunlar ne yapalım.En büyük dileğim aynı şehri kazanmaları bölüm önemli değil:)
Aynı şehri kazansa ne olur abla yarın bir evlenir tayinciyle hooppp Türkiye bin öbür ucuna senede bir kardan buzdan işten gidebilirsen git annene yoksa yokHaklarında hayırlııs olsun.Emeklerini boşa vermesin.İyi olsunlar uzak olsunlar ne yapalım.En büyük dileğim aynı şehri kazanmaları bölüm önemli değil:)
Şimdiden kaynanamı oldunAllah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah, zor be insan çocuğunu nasıl verir kaynanLarı anlıyorum
Kız anneliği daha zor benceAllah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah, zor be insan çocuğunu nasıl verir kaynanLarı anlıyorum
Benimkiler ikiz ya ondan istiyorum ayrılmasınlar birbirlerine destek olsunlar:)Benimde öyle daha çok ve ama inşallah goruruz bizde o günleri :))
Orası öyle canım 17 yıldır bende gurbetteyim hatta babam memurdu çocukluğumda dışarıda geçti:)Aynı şehri kazansa ne olur abla yarın bir evlenir tayinciyle hooppp Türkiye bin öbür ucuna senede bir kardan buzdan işten gidebilirsen git annene yoksa yok
İnşallah ikisininde istediği bölüm aynı olursa :))Benimkiler ikiz ya ondan istiyorum ayrılmasınlar birbirlerine destek olsunlar:)
Benim zaten kaynana potansiyelim hep vardı, şimdi böyle emek emek büyütünce kolay veremem kimse kusura bakmasınŞimdiden kaynanamı oldun
Hiç alakaları yok canım 2 farklı karakter:)İnşallah ikisininde istediği bölüm aynı olursa :))
Nasıllar zıtlıklar var mı zevklerde ,ilgi alanlarinda
Benim zaten kaynana potansiyelim hep vardı, şimdi böyle emek emek büyütünce kolay veremem kimse kusura bakmasın
Hayırlı geceler sabah iyileşmiş olarak kalkarsın inşaallahiyi geceler ❤❤
Benim eşimin kardeşleri de ikiz ya ikiside aynı bölümü okumuş ama çok farkllilar biri iskolik diğeri tam tersi :))Hiç alakaları yok canım 2 farklı karakter:)
Bölüm istekleri ve kapasiteleride farklı:)
Inşaallah ablaHayırlı geceler sabah iyileşmiş olarak kalkarsın inşaallah