• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Çay içtiğim doğrudur:KK45: Ama kaçmıyorum bak:KK70: Kızıma kitap okutup anlattırdım, ablasıyla abisine de test çıkardım bir ton onları çözüyorlar😀

Bilirim tabi:KK70: Senin yazından ruh halini bile çözerim:KK8::KK60: Sağol minnoşum❤
Afiyet olsun o zaman 😘😘

Çay içtiğim doğrudur:KK45: Ama kaçmıyorum bak:KK70: Kızıma kitap okutup anlattırdım, ablasıyla abisine de test çıkardım bir ton onları çözüyorlar😀

Bilirim tabi:KK70: Senin yazından ruh halini bile çözerim:KK8::KK60: Sağol minnoşum❤
Tabi kankam olunca bilirsin:60:

Pinkom ne haber:KK60: Paşamız nasıl:nazar::nazar:

Yok kaçmıyorum:KK45: Ne haber minnoşum:KK60:
İyi çok şükür, bitişik yaşıyoruz, kanguru gibi kesemde taşıyorum keyfi yerinde :-) Temennim büyüyünce de bana bu kadar bağlı olması yönünde :p
Sen ne yaptın nasıl gidiyor?

Hoşbuldum ablaa💕 siz beni mahvetmeye niyetlisiniz,hızla kilo alıyorum be bu kategori benim tatlıdan sonra ki en bi sevdiğim buna mantıgiller de dahil ,zeplin olma yolunda ilerliyorum :olamaz:
Mantı hariç benzer tarifler olabilir yani sende bak ona göre bir şeyler:)

İyi çok şükür, bitişik yaşıyoruz, kanguru gibi kesemde taşıyorum keyfi yerinde :-) Temennim büyüyünce de bana bu kadar bağlı olması yönünde :p
Sen ne yaptın nasıl gidiyor?
Gelin gelince seni unutacak:skandal:

Hoşgeldin şekerim nasılsın:KK60:Kızın gitti mi:KK66:
Hoşbuldum minnoşum:60: Yok gitmedi, kimse gitmeyecekmiş derse, o yüzden yarın gidecek:)
Hayırlı aksamlar abla 😍
Hayırlı akşamlar canım:60:
İyi akşamlarrr hosgeldiinnn :KK60:
Hoçbuldum canım:60:
Geçmiş olsun canım :KK68::KK60:
Sağol canım:60:
Ayy çok kabayım dan diye daldım :olamaz:
Merhaba hatunlar :KK36:
Merhaba canım:68:
Afiyet olsun o zaman 😘😘
😘
Tabi kankam olunca bilirsin:KK60:
Tabisi😍:60:

Hoşbuldum minnoşum:KK60: Yok gitmedi, kimse gitmeyecekmiş derse, o yüzden yarın gidecek:)

Hayırlı akşamlar canım:KK60:

Hoçbuldum canım:KK60:

Sağol canım:KK60:

Merhaba canım:KK68:

😘

Tabisi😍:KK60:
İyi hadi hasret giderin bol bol:)Benim kızlarında 4 -5 senesi var gidelerse ne yaparım:skandal:

Niye alınmadı mı ooo diyosam ,ben onu mantıgillerden saydığım için olmaz diye düşünerek teklif bile etmedim,dur ben bi özelden yazayım aynı şeyi mi söylüyoz :KK45:
Yaz bakayım:)

Back