İyi çok şükür, bitişik yaşıyoruz, kanguru gibi kesemde taşıyorum keyfi yerinde Temennim büyüyünce de bana bu kadar bağlı olması yönünde
Sen ne yaptın nasıl gidiyor?
Hoşbuldum ablaa siz beni mahvetmeye niyetlisiniz,hızla kilo alıyorum ve bu kategori benim tatlıdan sonra ki en bi sevdiğim buna mantıgiller de dahil ,zeplin olma yolunda ilerliyorum
Hoşbuldum ablaa siz beni mahvetmeye niyetlisiniz,hızla kilo alıyorum be bu kategori benim tatlıdan sonra ki en bi sevdiğim buna mantıgiller de dahil ,zeplin olma yolunda ilerliyorum
İyi çok şükür, bitişik yaşıyoruz, kanguru gibi kesemde taşıyorum keyfi yerinde Temennim büyüyünce de bana bu kadar bağlı olması yönünde
Niye alınmadı mı ooo diyosam ,ben onu mantıgillerden saydığım için olmaz diye düşünerek teklif bile etmedim,dur ben bi özelden yazayım aynı şeyi mi söylüyoz
Niye alınmadı mı ooo diyosam ,ben onu mantıgillerden saydığım için olmaz diye düşünerek teklif bile etmedim,dur ben bi özelden yazayım aynı şeyi mi söylüyoz