Aynen bak görümcesini nasıl biliyorTabi canım, ağzın var dilin yok o derece
Afiyet olsun o zamanÇay içtiğim doğrudurAma kaçmıyorum bak Kızıma kitap okutup anlattırdım, ablasıyla abisine de test çıkardım bir ton onları çözüyorlar
Bilirim tabiSenin yazından ruh halini bile çözerim Sağol minnoşum❤
Tabi kankam olunca bilirsinÇay içtiğim doğrudurAma kaçmıyorum bak Kızıma kitap okutup anlattırdım, ablasıyla abisine de test çıkardım bir ton onları çözüyorlar
Bilirim tabiSenin yazından ruh halini bile çözerim Sağol minnoşum❤
İyi çok şükür, bitişik yaşıyoruz, kanguru gibi kesemde taşıyorum keyfi yerindePinkom ne haberPaşamız nasıl
Yok kaçmıyorumNe haber minnoşum
Hoşbuldum ablaaHoşgeldin canım nasılsın
Mantı hariç benzer tarifler olabilir yani sende bak ona göre bir şeyler:)Hoşbuldum ablaasiz beni mahvetmeye niyetlisiniz,hızla kilo alıyorum be bu kategori benim tatlıdan sonra ki en bi sevdiğim buna mantıgiller de dahil ,zeplin olma yolunda ilerliyorum
Hmm o zaman başka abla3 defa 1. oldum.3 madalyası olan 4.kez 1. olunca 2.ye devrediyorBu sizin içinde geçerli:)
Gelin gelince seni unutacakİyi çok şükür, bitişik yaşıyoruz, kanguru gibi kesemde taşıyorum keyfi yerindeTemennim büyüyünce de bana bu kadar bağlı olması yönünde
Sen ne yaptın nasıl gidiyor?
Aminn çorba kraliçesi senide beklerizFark ettimAllah muhabbetinizi artırsın
Evet tontrikonun tarifi görünce bi ampül yanmadı değilMantı hariç benzer tarifler olabilir yani sende bak ona göre bir şeyler:)
El açması tariflerde oluyor:)Aslında eşinin memleketinin böyle el açması bir tarifi var:)Evet tontrikonun tarifi görünce bi ampül yanmadı değil
Hoşbuldum minnoşumHoşgeldin şekerim nasılsınKızın gitti mi
Hayırlı akşamlar canımHayırlı aksamlar abla
Hoçbuldum canımİyi akşamlarrr hosgeldiinnn
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Merhaba canımAyy çok kabayım dan diye daldım
Merhaba hatunlar
❤Afiyet olsun o zaman
TabisiTabi kankam olunca bilirsin
Bu gerçeği şimdiden bilmeme gerek yokGelin gelince seni unutacak
İyi hadi hasret giderin bol bol:)Benim kızlarında 4 -5 senesi var gidelerse ne yaparımHoşbuldum minnoşumYok gitmedi, kimse gitmeyecekmiş derse, o yüzden yarın gidecek:)
Hayırlı akşamlar canım
Hoçbuldum canım
Sağol canım
Merhaba canım
❤
Tabisi
Alınmadı mı oooEl açması tariflerde oluyor:)Aslında eşinin memleketinin böyle el açması bir tarifi var:)
Çok yakışıklı ne talipler çıkacakBu gerçeği şimdiden bilmeme gerek yok
Yani el açması alınmadı:)Alınmadı mı ooo
Ohh ne güzelİyi çok şükür, bitişik yaşıyoruz, kanguru gibi kesemde taşıyorum keyfi yerindeTemennim büyüyünce de bana bu kadar bağlı olması yönünde
Sen ne yaptın nasıl gidiyor?
Niye alınmadı mı ooo diyosam ,ben onu mantıgillerden saydığım için olmaz diye düşünerek teklif bile etmedim,dur ben bi özelden yazayım aynı şeyi mi söylüyozYani el açması alınmadı:)
Yaz bakayım:)Niye alınmadı mı ooo diyosam ,ben onu mantıgillerden saydığım için olmaz diye düşünerek teklif bile etmedim,dur ben bi özelden yazayım aynı şeyi mi söylüyoz