- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
İyi geceler canımiyi geceler ❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canımiyi geceler ❤❤
Benim biri titiz ve kuralcı diğeri rahat ,umursamaz:)Benim eşimin kardeşleri de ikiz ya ikiside aynı bölümü okumuş ama çok farkllilar biri iskolik diğeri tam tersi :))
Hayırlı gecelerHayırlı geceler canlar Ben uzanayım biraz
Hep kız vermişiz ya o fikre daha alışığız sanki :) Kız evlenir şehir dışına gelin gider oğul üst katta otururKız anneliği daha zor bence
Ama onlar eskide kaldı şimdi kızlar genelde yakın erkekler uzak oturuyor:)Hep kız vermişiz ya o fikre daha alışığız sanki :) Kız evlenir şehir dışına gelin gider oğul üst katta oturur
İkisi de göz nuru tabi, uzak durmak eminim çok zordur.
Tek yumurtalar mi ?Benim biri titiz ve kuralcı diğeri rahat ,umursamaz:)
Biri çok aşırı süslü diğeri normal yaşına göre:)
Biri çok çalışıyor ona rağmen normal dersleri 90 üstü:)Diğeri daha az çalışıyor notları daha yüksek:)Her konuda zıtlar:)
Benimkilerde çift yumurta alakaları yok:)Tek yumurtalar mi ?
Bizim ortaokulda vardı arkadaşlarım ikiz biri kız biri erkek.
Kız olan sapsarı saçlı mavi gözlü erkek olan kapkara bir şeydi :))
Bin şahit gerekirdi ikiz demeye
Bol bol Kk ya konu açar, hep beraber dedikodumu yapıp kınarlarSenin gelin yandı
Bende bir erkek iki kız var ne yapcam bilemmHep kız vermişiz ya o fikre daha alışığız sanki :) Kız evlenir şehir dışına gelin gider oğul üst katta oturur
İkisi de göz nuru tabi, uzak durmak eminim çok zordur.
Hayırlı gecelerHayırlı geceler canlar Ben uzanayım biraz
Aynen öyle olurBol bol Kk ya konu açar, hep beraber dedikodumu yapıp kınarlar
Merhaba yarışmaya katılmayı düşünüyorsanız önce tarifinizi bana bildirmeniz gerekiyorHadi bakalim insallah vakit bulabilirim
Allah bağışlasın, 4 katlı bina yapıp hepsini bir kata yerleştirBende bir erkek iki kız var ne yapcam bilemm
Ne güzel .İkiz olmak da zor ben benden bir tane daha istemezdim herhaldeBenimkilerde çift yumurta alakaları yok:)
Bu akşam gerçekçiliğin üzerinde nevoş tokat gibi çarpıyorsun yüzüme yüzümeAma onlar eskide kaldı şimdi kızlar genelde yakın erkekler uzak oturuyor:)
Aynısını eşime söylüyorumAllah bağışlasın, 4 katlı bina yapıp hepsini bir kata yerleştir
Aklimda, firsat bulursam katilmak icin bildirdcegim minik bir kizim varMerhaba yarışmaya katılmayı düşünüyorsanız önce tarifinizi bana bildirmeniz gerekiyor
Çift yumurta olunca iki kardeş gibi oluyor.Tek ortak noktaları aynı anda doğmaları:)Ne güzel .İkiz olmak da zor ben benden bir tane daha istemezdim herhalde