En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Deme öyle,Allah'ın izniyle iyileşir ♥
İnşaAllah canım❤
Rabbim seni başlarından eksik etmesin.Bu bir eksiklik değil kendi başedebilir bunuda sorun yapma lütfen
Tanıdık biri evleneği zaman kızın epilepsi olduğunu öğrenince karşı taraf vazgeçmiş. Böyle bir şey yaşamasını istemiyorum, Rabb'im de yaşatmasın İnşaAllah

İnşaAllah canım❤ Ben ölmeden iyileşsin de başka birşey istemiyorum
Öyle deme Allah sanada uzun ömür versin kizinada şifa verecek inşallah bak hep dua edeceğim artık ona

İnşaAllah canım❤

Tanıdık biri evleneği zaman kızın epilepsi olduğunu öğrenince karşı taraf vazgeçmiş. Böyle bir şey yaşamasını istemiyorum, Rabb'im de yaşatmasın İnşaAllah
Öyle aileye düşmesin zaten boşver .Bu hastalık benim arkadaşımda evlendikten sonra çıktı mesela kimin ne olacağı belli değil ki.Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin

İnşaAllah canım❤

Kader canım inşaallah karşısına onu çok sevecek anlayışlı birisini çıkartır.

Öyle aileye düşmesin zaten boşver .Bu hastalık benim arkadaşımda evlendikten sonra çıktı mesela kimin ne olacağı belli değil ki.Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin
Amin İnşaAllah canım❤
Kader canım inşaallah karşısına onu çok sevecek anlayışlı birisini çıkartır.
İnşaAllah canım❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…