• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Çok şükür canım, 2 senedir yoktu nöbet, 6 ay daha olmasaydı ilaçları yavaş yavaş kesecekti doktor, nöbet olursa 2buçuk sene daha devam edecek dedi. Şimdi tekrar 2 buçuk sene daha devam ilaçlara bakalım.
İyi olsun kullansın ilaç canım ne olacak bunu kafaya takmayın:KK66:
Benim babam en az 40 yıl o ilaçları kullandı.Hem bulunması bile çok zordu.Şimdi öyle değildir .
Geçer inşaallah yeterki stres yapmasın :KK68:

Olsun canım ilaçla tedavisi olan birşey olsun napalim bunada hamd olsun Allah beterinden korusun ama düzenli kullanmak çok önemli
Evet canım ilaç saatini geçirmemesi lazım. Hem iyi değildi hem de üstüne dün sabah ilacını içmemiş. Doktorumuz çok iyi sağolsun çok ilgileniyor:)

İyi olsun kullansın ilaç canım ne olacak bunu kafaya takmayın:KK66:
Benim babam en az 40 yıl o ilaçları kullandı.Hem bulunması bile çok zordu.Şimdi öyle değildir .
Geçer inşaallah yeterki stres yapmasın :KK68:
İnşaAllah canım❤ Ben ölmeden iyileşsin de başka birşey istemiyorum🤲🏻

İnşaAllah canım❤ Ben ölmeden iyileşsin de başka birşey istemiyorum🤲🏻
Rabbim seni başlarından eksik etmesin.Bu bir eksiklik değil kendi başedebilir bunuda sorun yapma lütfen;)

Rabbim seni başlarından eksik etmesin.Bu bir eksiklik değil kendi başedebilir bunuda sorun yapma lütfen:KK66:
Aynen canım bu onun hastalığı ise bununla da başa cikabilmeyi öğrenmesi gerek .
Her saniye yanında olmak mümkün değil çünkü aynı şehirde iken bile olabilir sen yanında yokken

Back