• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Allah kolaylık versin canım korkma benim babamda da var.Stres yapınca,üzülünce ufak krizler olurdu.Özellikle maç izlerken.Şimdi geçti desem inanır mıısın?
Amin canım benim:60: Evet biliyorum canım babanda da vardı, geçti mi gerçekten, Rabb'im daha iyi etsin İnşaAllah🤲🏻 Maç izlerken niye oluyordu, heyecandan mı?

Amin canım benim:KK60: Evet biliyorum canım babanda da vardı, geçti mi gerçekten, Rabb'im daha iyi etsin İnşaAllah🤲🏻 Maç izlerken niye oluyordu, heyecandan mı?
Geçiyor benim arkadaşımda da vardı ilk evlendiğinde KV ile oturuyordu stresten oldu o zaman .
Şimdi çok şükür o da iyi .Sende bir eeg falan çekiliyor sadece.

Amin canım benim:KK60: Evet biliyorum canım babanda da vardı, geçti mi gerçekten, Rabb'im daha iyi etsin İnşaAllah🤲🏻 Maç izlerken niye oluyordu, heyecandan mı?
Evet canım bu son hastalığından sonra geçti:)
Heyecandan canım yani hastalık heyecan,stres ve üzüntüde krize neden oluyor.Tıp ilerledi,tam teşhis konulsa ilaçlar bayağı iyi geliyor.

Geçiyor benim arkadaşımda da vardı ilk evlendiğinde KV ile oturuyordu stresten oldu o zaman .
Şimdi çok şükür o da iyi .Sende bir eeg falan çekiliyor sadece.
Kızım da 6 ayda bir çekiliyor eeg. İnşaAllah iyi olur benim kızım da🤲🏻

Evet canım bu son hastalığından sonra geçti:)
Heyecandan canım yani hastalık heyecan,stres ve üzüntüde krize neden oluyor.Tıp ilerledi,tam teşhis konulsa ilaçlar bayağı iyi geliyor.
Çok şükür canım, 2 senedir yoktu nöbet, 6 ay daha olmasaydı ilaçları yavaş yavaş kesecekti doktor, nöbet olursa 2buçuk sene daha devam edecek dedi. Şimdi tekrar 2 buçuk sene daha devam ilaçlara bakalım.

Çok şükür canım, 2 senedir yoktu nöbet, 6 ay daha olmasaydı ilaçları yavaş yavaş kesecekti doktor, nöbet olursa 2buçuk sene daha devam edecek dedi. Şimdi tekrar 2 buçuk sene daha devam ilaçlara bakalım.
Olsun canım ilaçla tedavisi olan birşey olsun napalim bunada hamd olsun Allah beterinden korusun ama düzenli kullanmak çok önemli

Back