• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Deme öyle,Allah'ın izniyle iyileşir ♥
İnşaAllah canım❤
Rabbim seni başlarından eksik etmesin.Bu bir eksiklik değil kendi başedebilir bunuda sorun yapma lütfen:KK66:
Tanıdık biri evleneği zaman kızın epilepsi olduğunu öğrenince karşı taraf vazgeçmiş. Böyle bir şey yaşamasını istemiyorum, Rabb'im de yaşatmasın İnşaAllah🤲🏻

İnşaAllah canım❤ Ben ölmeden iyileşsin de başka birşey istemiyorum🤲🏻
Öyle deme Allah sanada uzun ömür versin kizinada şifa verecek inşallah bak hep dua edeceğim artık ona 😘

İnşaAllah canım❤

Tanıdık biri evleneği zaman kızın epilepsi olduğunu öğrenince karşı taraf vazgeçmiş. Böyle bir şey yaşamasını istemiyorum, Rabb'im de yaşatmasın İnşaAllah🤲🏻
Öyle aileye düşmesin zaten boşver .Bu hastalık benim arkadaşımda evlendikten sonra çıktı mesela kimin ne olacağı belli değil ki.Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin

İnşaAllah canım❤

Kader canım inşaallah karşısına onu çok sevecek anlayışlı birisini çıkartır. :dua::KK68:

Öyle aileye düşmesin zaten boşver .Bu hastalık benim arkadaşımda evlendikten sonra çıktı mesela kimin ne olacağı belli değil ki.Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin
Amin İnşaAllah canım❤
Kader canım inşaallah karşısına onu çok sevecek anlayışlı birisini çıkartır. :dua::KK68:
İnşaAllah canım❤

Back