- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Bizimki de öyle diyor, horul horul uyuyor, gece de hiç uyumadım diyorAynen öyleSonrada uyuyamıyorum diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de öyle diyor, horul horul uyuyor, gece de hiç uyumadım diyorAynen öyleSonrada uyuyamıyorum diyor
Bende öyle tahmin etmiştim.Öğrendin mi yoksa daha başlarda mısın?Kuran kursu abla :)
Biz o zaman hiç uyumuyoruzBizimki de öyle diyor, horul horul uyuyor, gece de hiç uyumadım diyor
Hayırlı sabahlarGünaydın hayırlı sabahlar ❤❤
Çok şükür doğuyor Gamsız olmak varmış bu dünyadaHer şeyi kafamıza takıyoruz aslında her gün ayrı bir umut:)Güneş yeniden doğuyor:)
Gerçekten miFark ettim ,yapma bir daha öyle,yokluğun belli oluyor :))♥
Evet canım, eeg için, bugün eegsi var:)Hayırdır ne için gittiniz.Dilara için mi yoksa
Kiminin ekmeği kuru kiminin pırlantası küçük canım dertsiz insan yok:)Çok şükür doğuyor Gamsız olmak varmış bu dünyada
Zalımın kızı o öyle güzel sunum mu yapılır ?@azerinnn makarnasını yaptı.Şimdi sıra mama yarışmasında gidip oradaki konuları yokluyor.Tabi rakiplere tebrik şart
Geçmiş olsun canım her şey yolundadır inşaallahGerçekten mi
Evet canım, eeg için, bugün eegsi var:)
Fasulyeden olsun kurtulalımZalımın kızı o öyle güzel sunum mu yapılır ?
Gerçek olmayan hiç bir şeyi söylemem ben Geçmiş olsun canım .Gerçekten mi
Evet canım, eeg için, bugün eegsi var:)
Gözümü korkuttuFasulyeden olsun kurtulalım
Öğrendim tecvit li okumayı ogreniyorum daha bakara yi okuyorum :)Bende öyle tahmin etmiştim.Öğrendin mi yoksa daha başlarda mısın?
Vayy,çok güzeldi bu canımKiminin ekmeği kuru kiminin pırlantası küçük canım dertsiz insan yok:)
Allah kabul etsin canım daha baştasın:)Öğrendim tecvit li okumayı ogreniyorum daha bakara yi okuyorum :)
Öyle değil mi herkesin derdi başka:)Vayy,çok güzeldi bu canım
Orası muhakkak,dertsiz insan zaten olmaz. Keşke paraları nereye harcasak diye hayıflansaydık o zaman da sağlık sorunumuz olurdu belki. Hiç bir şey bir arada olmuyor. Çok şükür halimizeÖyle değil mi herkesin derdi başka:)
Sağlığımız yerinde olsun paramız olmasın canım:)İnan geçen kandil gecesi aynen böyle dua ettim:)Hiçbir şeyim olmasın sağlıklı olalım:)Orası muhakkak,dertsiz insan zaten olmaz. Keşke paraları nereye harcasak diye hayıflansaydık o zaman da sağlık sorunumuz olurdu belki. Hiç bir şey bir arada olmuyor. Çok şükür halimize ♥
Allah kabul etsin canım .Öğrendim tecvit li okumayı ogreniyorum daha bakara yi okuyorum :)