• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Nasılsın ablacım, dün güzel geçti mi🤗

İyiyim canımcım sağol sen nasılsın.
Dün iyiyidi gerçi sayı olarak azdık gelemeyenler oldu.
Kuru domatese bayıldılar resmen diğerleride süper olmuştu kendiniövenüye:olamaz:

Sakin bugün demi .

Ben de iyiyim ablacım❤ Ohh ne güzel, ellerine sağlık abla😍

İyioldu hepsi neyseki beğenildi hepsi birde uğraş veriyorsun yani.
En komiğide vişneli jölenin içine vanilyalı muhallaebi katılıyorken tut ben sakızlı muhallebi almışım yanlışlıkla ama daha güzel oldu.İyiki bundan katmıisın dediler bide kokusuda var oh mis oldu :KK200:

Günaydın hanımlar birazdan dişçiye gidiyorum. Dolgulu dişim kaç gündür ağrıyor yemek yiyemiyorum bakalım ne diyecek gitmişken Tuna’nın dişleri de göstereceğiz . Korku değil de ne kadara maal olacağını merak ediyorum dolar da çıkmış etkilemiştir kesin:KK17: bu arada tuvaletini tutuyor daha inatla 🥺

Sakin bugün demi .

İyioldu hepsi neyseki beğenildi hepsi birde uğraş veriyorsun yani.
En komiğide vişneli jölenin içine vanilyalı muhallaebi katılıyorken tut ben sakızlı muhallebi almışım yanlışlıkla ama daha güzel oldu.İyiki bundan katmıisın dediler bide kokusuda var oh mis oldu :KK200:
Evet abla, yok kimse:) İyi abla bundan sonra öyle yaparsın işte sen de😀

Günaydın hanımlar birazdan dişçiye gidiyorum. Dolgulu dişim kaç gündür ağrıyor yemek yiyemiyorum bakalım ne diyecek gitmişken Tuna’nın dişleri de göstereceğiz . Korku değil de ne kadara maal olacağını merak ediyorum dolar da çıkmış etkilemiştir kesin:KK17: bu arada tuvaletini tutuyor daha inatla 🥺
Günaydın canım, geçmiş olsun ❤
Tuvaletini tutması psikolojik olabilir canım, sen zorlama geldi mi, yap diye. Lifli gıdalar ver tumuşatsın, belki kabızdır canım.

Şimdiden geçmiş olsun .

Back