- 24 Eylül 2018
- 98.617
- 295.217
- 698
Ben de,çok isterdim Beynim sürekli düşünür,düşünürKeşke öyle uyuyabilsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de,çok isterdim Beynim sürekli düşünür,düşünürKeşke öyle uyuyabilsem
Çok şükür canım❤İyi canım şükürler olsun,sen nasılsın? Dün göremedim,eksiklik hissettim ♥
Her şeyi kafamıza takıyoruz aslında her gün ayrı bir umut:)Güneş yeniden doğuyor:)Ben de,çok isterdim Beynim sürekli düşünür,düşünür
Ben de Eşim öyle, adam saniyede horlamaya başlıyorYastığa 5 metre kala uyuyanlara hayranım
Evet dün yoktun:)Çok şükür canım❤
Canım Dün çok gelemedim dışarıdaydım canım:)
Ben gece erken gitmişim,12bile yoktu. Nasıl oldu ben de bilmiyorum :)Gece uyuyamıyorum keşke uyuyabilseydim:)Dün gece 1:30 ben hala ayaktaydım:)
Aynen öyleSonrada uyuyamıyorum diyorBen de Eşim öyle, adam saniyede horlamaya başlıyor
Çok nadir öyle uyuyorum yaz gelse 3-4 en sevdiğim saatler:)Ben gece erken gitmişim,12bile yoktu. Nasıl oldu ben de bilmiyorum :)
Benim eşim de,aslan parçasıyla delirmecelerBen de Eşim öyle, adam saniyede horlamaya başlıyor
Sabah ne yapıyorsun o zaman ?Zor oluyordur :)Çok nadir öyle uyuyorum yaz gelse 3-4 en sevdiğim saatler:)
9 a kadar bile yatsam yeter:)Tatilde çocuklarda uyuyor :)Sabah ne yapıyorsun o zaman ?Zor oluyordur :)
Fark ettim ,yapma bir daha öyle,yokluğun belli oluyor :))Çok şükür canım❤
Canım Dün çok gelemedim dışarıdaydım canım:)
3-5-10 kere uyandığımız için ne zaman erken ne zaman geç bilemiyorumErken mi uyandınız:)
O da doğru :))5saat çoğu kişiye yetmez,derin olursa bana da yetiyor9 a kadar bile yatsam yeter:)Tatilde çocuklarda uyuyor :)
Öğleden sonra hastahaneye gittik canım, gelince de işlerim vardı evde, arada baktım ama yazmadım, kimse yoktu baktığım zamanlarda:))Evet dün yoktun:)
Emzirince öyle canım geçecek inşaallah3-5-10 kere uyandığımız için ne zaman erken ne zaman geç bilemiyorum
Kuran kursu abla :)Ne kursuna gidiyorsun:)
Hayırdır ne için gittiniz.Dilara için mi yoksaÖğleden sonra hastahaneye gittik canım, gelince de işlerim vardı evde, arada baktım ama yazmadım, kimse yoktu baktığım zamanlarda:))
UmarımEmzirince öyle canım geçecek inşaallah