- 24 Eylül 2018
- 98.617
- 295.217
- 698
Gayet iyiyim çok şükür,sen nasılsın canım ?Bugün nasılsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyiyim çok şükür,sen nasılsın canım ?Bugün nasılsın canım
Bende iyiyim canım sağolGayet iyiyim çok şükür,sen nasılsın canım ?
Daha da iyi ol inşallah canım benimBende iyiyim canım sağol
İnşaallah:)Hep erken mi kalkıyorsun:)Daha da iyi ol inşallah canım benim ♥
Günaydın canım nasılsınHayırlı sabahlar, Cumanız mübarek olsun
Genel olarak evet :)Biraz daha uyuyabilsem iyi olacak ama olmuyor :))İnşaallah:)Hep erken mi kalkıyorsun:)
Kalkınca yatılmıyor:)Ben bazen tekrar yatıyorum dayanamıyorum ama sık elime geçmiyor:)Genel olarak evet :)Biraz daha uyuyabilsem iyi olacak ama olmuyor :))
Cuman mübarek olsun canım,hayirli sabahlarHayırlı sabahlar, Cumanız mübarek olsun
Günaydın minnoşum❤ Çok şükür canım, sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
Gözüm açılınca uyuyamıyorum ben. Çok çabuk ayılıyorum :))Kalkınca yatılmıyor:)Ben bazen tekrar yatıyorum dayanamıyorum ama sık elime geçmiyor:)
❤Ne haber canımCuman mübarek olsun canım,hayirli sabahlar ♥♥
İyi canım şükürler olsun,sen nasılsın? Dün göremedim,eksiklik hissettim❤Ne haber canım
Ben de aynı, bir saatlik uykuyla bile kalksam tekrar uyuyamam:)Gözüm açılınca uyuyamıyorum ben. Çok çabuk ayılıyorum :))
Yastığa 5 metre kala uyuyanlara hayranımBen de aynı, bir saatlik uykuyla bile kalksam tekrar uyuyamam:)
Gece geç yatıyorum bazen çok yorulunca dayanamıyorum:)Gözüm açılınca uyuyamıyorum ben. Çok çabuk ayılıyorum :))
İyiyim canım sağolGünaydın minnoşum❤ Çok şükür canım, sen nasılsın
Keşke öyle uyuyabilsemYastığa 5 metre kala uyuyanlara hayranım
Senin tempona dayanmak çok zor zaten,ama ben öyle bile olsa gece erken uyuyarak dengeliyorum anca. Gözüm uyusa,beynim uyumuyor çünkü böyle oluyorumGece geç yatıyorum bazen çok yorulunca dayanamıyorum:)
Gece uyuyamıyorum keşke uyuyabilseydim:)Dün gece 1:30 ben hala ayaktaydım:)Senin tempona dayanmak çok zor zaten,ama ben öyle bile olsa gece erken uyuyarak dengeliyorum anca. Gözüm uyusa,beynim uyumuyor çünkü böyle oluyorum