En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Ooh ne güzel rahatsın benimkinin saati uymuyor maalesef erken gidiyor o :)) o yüzden okul iside bende ☺
Keşke benim de hep eşim götürse paşa vardiyası tamam da diğer vardiyalar bende ://

Şarkı dinliyordurda da evde Türkçe konusmaz bence herkes Azeri sonuçta
Turk kanallari her daim aciktir bizim evde
Rusça da mı biliyorsun :)) azerilere ve laz lara ayrı bir sempatim var
Pek iyi olmasa da evet
Hahaha çaya gel kız
Kiskandim yaw ben de gelem mi
Çok net yaziyorsun burda maşallah.
Dillerimiz cok yakin kanki

Pek iyi olmasa da evet

Kiskandim yaw ben de gelem mi

Dillerimiz cok yakin kanki
Bazı şeyleri ben anlamıyorum mesela sizin şarkıları dinliyorum altındaki bazı yorumları anlamıyorum tahmin ediyorum bazen :))

Günaydınlar gençlik
Gunaydin abla
Keşke benim de hep eşim götürse paşa vardiyası tamam da diğer vardiyalar bende ://
Benimkinin damarlarinda kiskanclik kani aktigindan sabah 7:45 de kizi goturuyo okula sonra eve geliyo 8:30 da da oglanlari
Bazı şeyleri ben anlamıyorum mesela sizin şarkıları dinliyorum altındaki bazı yorumları anlamıyorum tahmin ediyorum bazen :))
Evet bazi kelimeler benzemiyo dogru
BirTutamMutluluk20 senin çaya gelmen uzun sürer gelmişken bir hafta kalırsın :))
Misafir kabul eden olursa kalirin tabi
Benim de ortanca öyle idi bu gece
Söyle deliksiz uykuya hasretim 2013 den beri
Benim de oglanlardan birisi bu gece saatlerce agladi sanirim kabus felan gordu

Yazın hep ordan geçiyoruz Dikili ye gitmek için eşim her hafta geçiyor bayağı yakinmisiz sen İzmir deyince ben bir Bornova Karşıyaka Çiğli bekliyordum :))
Yok canım Bergama merkez bana göre değil ben anadolu çocuğuyum.bizde yazın hergün dikili Çandarlı takıldık

Ne güzel bende sizin şu şarkıyı sevirem
Gözlerin gadasi alaram sev desen severem öl desen olerem seni seven biri olaram

Günaydınlar canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…