- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.408
- 698
Günaydın abla hoşgeldin :))Günaydınlar gençlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın abla hoşgeldin :))Günaydınlar gençlik
Günaydın abllaam hoşgeldinGünaydınlar gençlik
Keşke benim de hep eşim götürse paşa vardiyası tamam da diğer vardiyalar bende ://Ooh ne güzel rahatsın benimkinin saati uymuyor maalesef erken gidiyor o :)) o yüzden okul iside bende ☺
Turk kanallari her daim aciktir bizim evdeŞarkı dinliyordurda da evde Türkçe konusmaz bence herkes Azeri sonuçta
Pek iyi olmasa da evetRusça da mı biliyorsun :)) azerilere ve laz lara ayrı bir sempatim var
Kiskandim yaw ben de gelem miHahaha çaya gel kız
Dillerimiz cok yakin kankiÇok net yaziyorsun burda maşallah.
Bazı şeyleri ben anlamıyorum mesela sizin şarkıları dinliyorum altındaki bazı yorumları anlamıyorum tahmin ediyorum bazen :))Turk kanallari her daim aciktir bizim evde
Pek iyi olmasa da evet
Kiskandim yaw ben de gelem mi
Dillerimiz cok yakin kanki
Valla keşke benimkini eşim goturse ,zor kalktım bu sabah zaten hiç halim yoktu.Keşke benim de hep eşim götürse paşa vardiyası tamam da diğer vardiyalar bende ://
Ben uykusuzluğa alıştım bu gece yine kız mizikladi ://Valla keşke benimkini eşim goturse ,zor kalktım bu sabah zaten hiç halim yoktu.
Benim de ortanca öyle idi bu geceBen uykusuzluğa alıştım bu gece yine kız mizikladi ://
Gel canım ama sen Kars dayken gelsen daha yakın olurdun heraldeTurk kanallari her daim aciktir bizim evde
Pek iyi olmasa da evet
Kiskandim yaw ben de gelem mi
Dillerimiz cok yakin kanki
Gunaydin ablaGünaydınlar gençlik
Benimkinin damarlarinda kiskanclik kani aktigindan sabah 7:45 de kizi goturuyo okula sonra eve geliyo 8:30 da da oglanlariKeşke benim de hep eşim götürse paşa vardiyası tamam da diğer vardiyalar bende ://
Evet bazi kelimeler benzemiyo dogruBazı şeyleri ben anlamıyorum mesela sizin şarkıları dinliyorum altındaki bazı yorumları anlamıyorum tahmin ediyorum bazen :))
Misafir kabul eden olursa kalirin tabiBirTutamMutluluk20 senin çaya gelmen uzun sürer gelmişken bir hafta kalırsın :))
Benim de oglanlardan birisi bu gece saatlerce agladi sanirim kabus felan gorduBenim de ortanca öyle idi bu gece
Söyle deliksiz uykuya hasretim 2013 den beri
Yok canım Bergama merkez bana göre değil ben anadolu çocuğuyum.bizde yazın hergün dikili Çandarlı takıldıkYazın hep ordan geçiyoruz Dikili ye gitmek için eşim her hafta geçiyor bayağı yakinmisiz sen İzmir deyince ben bir Bornova Karşıyaka Çiğli bekliyordum :))
Ne güzel bende sizin şu şarkıyı seviremTurk kanallari her daim aciktir bizim evde
Günaydın abla hoşgeldin :))
Günaydın abllaam hoşgeldin
Benim Karsa gelmem bile 1 gunden fazla zamanimi alir herhaldeGel canım ama sen Kars dayken gelsen daha yakın olurdun heralde
Gunaydin abla
Benimkinin damarlarinda kiskanclik kani aktigindan sabah 7:45 de kizi goturuyo okula sonra eve geliyo 8:30 da da oglanlari
Evet bazi kelimeler benzemiyo dogru
Misafir kabul eden olursa kalirin tabi
Benim de oglanlardan birisi bu gece saatlerce agladi sanirim kabus felan gordu
O zaman iran azerisinden bi sarki gelsin sana sabah sabahNe güzel bende sizin şu şarkıyı sevirem
Gözlerin gadasi alaram sev desen severem öl desen olerem seni seven biri olaram
günaydınn ❤
Vuuuuu o zaman tamamBenim Karsa gelmem bile 1 gunden fazla zamanimi alir herhalde