• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Ooh ne güzel rahatsın benimkinin saati uymuyor maalesef erken gidiyor o :)) o yüzden okul iside bende ☺
Keşke benim de hep eşim götürse paşa vardiyası tamam da diğer vardiyalar bende ://

Şarkı dinliyordurda da evde Türkçe konusmaz bence herkes Azeri sonuçta ☺️
Turk kanallari her daim aciktir bizim evde :53:
Rusça da mı biliyorsun :)) azerilere ve laz lara ayrı bir sempatim var 😍
Pek iyi olmasa da evet:45:
Hahaha çaya gel kız
Kiskandim yaw ben de gelem mi🙄
Çok net yaziyorsun burda maşallah. :nazar:
Dillerimiz cok yakin kanki😍

Turk kanallari her daim aciktir bizim evde :KK53:

Pek iyi olmasa da evet:KK45:

Kiskandim yaw ben de gelem mi🙄

Dillerimiz cok yakin kanki😍
Bazı şeyleri ben anlamıyorum mesela sizin şarkıları dinliyorum altındaki bazı yorumları anlamıyorum tahmin ediyorum bazen :))

Günaydınlar gençlik :KK200:
Gunaydin abla😍
Keşke benim de hep eşim götürse paşa vardiyası tamam da diğer vardiyalar bende ://
Benimkinin damarlarinda kiskanclik kani aktigindan sabah 7:45 de kizi goturuyo okula sonra eve geliyo 8:30 da da oglanlari 🙄
Bazı şeyleri ben anlamıyorum mesela sizin şarkıları dinliyorum altındaki bazı yorumları anlamıyorum tahmin ediyorum bazen :))
Evet bazi kelimeler benzemiyo dogru🤣
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 senin çaya gelmen uzun sürer gelmişken bir hafta kalırsın :))
Misafir kabul eden olursa kalirin tabi:45:
Benim de ortanca öyle idi bu gece 🙄
Söyle deliksiz uykuya hasretim 2013 den beri
Benim de oglanlardan birisi bu gece saatlerce agladi sanirim kabus felan gordu :olamaz:

Yazın hep ordan geçiyoruz Dikili ye gitmek için :KK66: eşim her hafta geçiyor :olamaz: bayağı yakinmisiz sen İzmir deyince ben bir Bornova Karşıyaka Çiğli bekliyordum :))
Yok canım Bergama merkez bana göre değil ben anadolu çocuğuyum.bizde yazın hergün dikili Çandarlı takıldık

Turk kanallari her daim aciktir bizim evde :KK53:
Ne güzel bende sizin şu şarkıyı sevirem😁
Gözlerin gadasi alaram sev desen severem öl desen olerem seni seven biri olaram:KK6:

Gunaydin abla😍

Benimkinin damarlarinda kiskanclik kani aktigindan sabah 7:45 de kizi goturuyo okula sonra eve geliyo 8:30 da da oglanlari 🙄

Evet bazi kelimeler benzemiyo dogru🤣

Misafir kabul eden olursa kalirin tabi:KK45:

Benim de oglanlardan birisi bu gece saatlerce agladi sanirim kabus felan gordu :olamaz:

Günaydınlar canısı :KK200:

Back